دستور تهیه نان ریحان با عطر و طعم خوب (مرحله به مرحله)

“`html
مواد لازم نان ریحان
قارچ ۴ عدد
ریحان ۱ لیوان
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
نان تست به تعداد کافی
دستور تهیه نان ریحان
برای درست کردن نان ریحان خوشمزه، ابتدا ریحان را شسته و داخل آبکش میگذاریم تا آب آن گرفته شود. بعد، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب گرم شود.
حالا قارچها را شسته و به هر شکلی که دوست داریم خرد میکنیم و داخل غذا ساز میریزیم. سپس سس مایونز و ریحان را به همراه کمی نمک و فلفل به غذا ساز اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
وقتی که مواد کاملاً پوره و یکدست شدند، هم زدن را متوقف کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. نانهای تست را در سینی میچینیم و سس روی نانها را به خوبی پخش میکنیم.
سپس مقداری پنیر پیتزا روی نانها میریزیم و با چند برش قارچ و برگ ریحان تزئین میکنیم. حالا سینی را در وسط فر قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا پنیر پیتزا خوب ذوب شود و نانها برشته و طلایی شوند.
وقتی پنیر آب شد، میتوانیم در صورت تمایل گریل را روشن کنیم تا روی پنیر طلایی و خوش رنگ شود. در پایان، نانهای ریحان را داخل ظرف مورد نظر میگذاریم و با سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان.