رسپی

دستور تهیه نان زیره و سیاه دانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه نان زیره و سیاه دانه

نان زیره و سیاه دانه به خاطر داشتن دو چاشنی مفید یعنی زیره و سیاه دانه، علاوه بر طعم عالی، خواص غذایی و درمانی زیادی هم دارد. زیره و سیاه دانه از ادویه های محبوب در خاورمیانه هستند و در بسیاری از غذاها استفاده می‌شوند.

زیره دارای خواص زیادی است و به عنوان یک ادویه مفید شناخته می‌شود. این ادویه طبع گرمی دارد و در پخت انواع خورش و پلو به کار می‌رود و می‌تواند به تقویت بدن کمک کند. زیره به خاطر آهن زیادش، برای بانوان بسیار مفید است و توصیه می‌شود. همچنین، زیره به سرعت هضم می‌شود و وقتی با دیگر غذاها مصرف شود، به هضم سریع‌تر کمک می‌کند.

این ادویه به خاطر فیبر زیادش، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش نیز کمک می‌کند. سیاه دانه که در تهیه این نان به کار رفته، خواص غذایی بالایی دارد و برای افراد در هر سنی مفید است. به خاطر خواص فراوان زیره و سیاه دانه، توصیه می‌شود که این ادویه‌ها در رژیم غذایی گنجانده شوند.

دستور تهیه نان زیره و سیاه دانه

سیاه دانه می‌تواند بیماری‌های کبد را درمان کند، در کنترل دیابت موثر باشد، زخم‌های عفونی معده را بهبود بخشد، کلسترول خون را کاهش دهد و حافظه را تقویت کند. نمونه‌هایی از نان‌های مشابه این نان خوش‌عطر شامل نان فطایر پنیری، نان گیسو، نان اچما و نان یوخا می‌باشد.

مواد لازم :

آرد گندم سبوس‌دار : 120 گرم
سبزی‌های معطر خشک : نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان یا هسته انگور : دو قاشق غذاخوری
ماست دو و نیم درصد چربی : 100 گرم
زیره و سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه :

گام 1: آرد را با بیکینگ پودر و سبزی‌های معطر مخلوط کنید.
گام 2: سپس روغن و ماست را به آرد اضافه کنید.
گام 3: همه مواد را خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست حاصل شود.
گام 4: خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید.

گام 5: هر قسمت را به شکل نان‌های کوچک 10 سانتی‌متری و مربع شکل باز کنید.
گام 6: زیره و سیاه دانه را روی سینی بریزید و نان‌ها را داخل آن بچرخانید.
گام 7: سپس خمیرها را برای یک ساعت در یخچال بگذارید.
گام 8: بعد از یک ساعت، کف سینی را چرب کنید و نان‌ها را با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر بگذارید.

 نان زیره و سیاه دانه با آرد سبوس دار

گام 9: اجازه دهید نان‌ها به مدت 20 دقیقه بپزند.
گام 10: بعد از پخت، نان‌ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند.
گام 11: پس از خنک شدن، می‌توانید آنها را سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه نان زیره و سیاه دانه (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا