رسپی

دستور تهیه نان چربی غذای لذیذ و خوشمزه شوشتری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه نان چربی شوشتری

نان چربی شوشتری یکی از غذاهای محبوب و سنتی است که در گذشته، در روز عروسی به خانواده داماد ارائه می‌شد. این غذای خوشمزه را به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.

روش تهیه نان چربی

طرز تهیه نان چرب مخصوص شوشتر

مواد لازم برای تهیه نان چربی:

  • گوشت بدون استخوان و چرب نیم کیلو
  • لپه خیس شده ۲ پیمانه
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • زعفران ساییده شده یک قاشق غذاخوری
  • روغن (بهتر است حیوانی) ۴ قاشق غذاخوری
  • کشمش سرخ در صورت تمایل ۱ پیمانه

طرز تهیه نان چربی:

ابتدا لپه‌ها را تفت می‌دهیم تا در زمان پخت له نشوند. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.

گوشت را خرد کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم. ادویه‌ها را اضافه کرده و همه را تفت می‌دهیم، سپس آب را اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم.

بعد از نیم ساعت که غذا جوش آمد، لپه‌ها را اضافه می‌کنیم. شعله را کم کرده تا بپزد و زعفران را در پایان پخت به غذا اضافه می‌کنیم.

در این مرحله از طرز تهیه نان چربی، وقتی غذا پخته شد، کشمش‌ها را تفت داده و با روغن به آن اضافه می‌کنیم. آب غذا را در ظرف گود و بزرگی می‌ریزیم و نان‌ها را یکی یکی در آن خیس می‌کنیم تا چربی آب غذا را به خود بگیرد.

وقتی یک طرف نان کاملاً زرد شد، آن را در ظرف می‌گذاریم و کمی از مواد گوشت و لپه را در وسط آن قرار می‌دهیم.

نحوه پخت نان چربی

چگونه نان چرب درست کنیم ؟

نکات مهم در پخت نان چربی

برای بهتر درست کردن نان چربی به نکات زیر توجه کنید:

  • در صورت تمایل می‌توانید کمی کشمش بی‌دانه (پلویی) هم روی آن بپاشید.
  • می‌توانید نان‌ها را روی هم بگذارید و مواد را یکجا بریزید یا اینکه برای هر نفر جداگانه در ظرف مناسب سرو کنید.
  • اضافه کردن کمی زرشک غذا را خوشمزه‌تر می‌کند.
  • حتماً لپه را از شب قبل در آب خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد بپزید. البته قبل از این کار آن را با کمی روغن تفت دهید تا له نشود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا