دستور تهیه و دستور تهیه مارمالاد کامکوات (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه مارمالاد کامکوات
مارمالاد کامکوات یکی از خوراکیهای محبوب در میان همه سنین است. درست کردن مربا در خانه نهتنها کمهزینهتر است بلکه سالمتر هم میباشد. زیرا شما از مواد شیمیایی و نگهدارندهها استفاده نمیکنید و به همین دلیل، مربای شما سالمتر از آنهایی است که در فروشگاهها میبینید. کامکوات طعم شیرین و ترش خاصی دارد و درست کردن این مربا یکبار در سال وقتی که این میوهها در دسترساند، واقعا ارزشش را دارد.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
کامکوات: | 1 کیلوگرم |
شکر: | 1.5 کیلوگرم |
آب: | 1/2 لیوان |
آبلیمو: | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه :
اول از همه، کامکواتها را خوب بشویید و هستههایشان را جدا کنید.
سپس، کامکواتها را در یک قابلمه بریزید و آنها را با آب سرد بپوشانید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید کامکواتها 5 دقیقه بجوشند.
حالا حرارت را کم کنید و بگذارید کامکواتها 30 دقیقه بپزند تا نرم شوند.
بعد شکر، آب و آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
حرارت را زیاد کنید و بگذارید مربا یک ساعت بجوشد تا غلیظ شود.
در پایان، مربا را از روی حرارت بردارید و در شیشههای تمیز و استریل شده بریزید.
شیشهها را محکم ببندید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
نکات لازم برای تهیه مارمالاد کامکوات
شما میتوانید کامکواتها را با پوست یا بدون پوست استفاده کنید. اگر میخواهید طعم و رنگ بهتری داشته باشید، بهترین کار این است که کامکواتها را با پوست استفاده کنید.
اگر طعم تلخی دارند، میتوانید چندینبار آنها را با آب بجوشانید و آب آنها را دور بریزید.
اگر مربای شما خیلی سفت شود، میتوانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید و دوباره بجوشانید.
خواص مارمالاد کامکوات
کامکوات سرشار از ویتامین C، ویتامین A، پتاسیم و فیبر است و خواص زیادی برای سلامتی دارد، از جمله:
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود سلامت قلب
کاهش خطر ابتلا به سرطان
بهبود سلامت پوست
افزایش انرژی