رسپی

دستور تهیه پاستا با سس قارچ و خامه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پاستا با سس قارچ و خامه خانگی

پاستا برای نخستین بار در آسیا درست شده و تاریخچه آن به قرن سیزدهم میلادی برمی‌گردد. این غذا که انواع مختلفی دارد، بیشتر در غذاهای ایتالیایی یافت می‌شود و به مرور زمان در آمریکا و اروپا نیز محبوب شده است. امروزه این غذای خوشمزه عموماً با خامه و قارچ سرو می‌شود. به خاطر چربی و کربوهیدرات بالایی که دارد، بهتر است در مصرف آن احتیاط کنید.

یک پرس از پاستای قارچ و خامه، حدود ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۵۰ کالری دارد.

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس قارچ و خامه:

روغن مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری
سیر ۲ حبه
یک بسته قارچ
کره ۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
ماکارونی فتوچینی یک بسته
پنیر پارمزان ۲ قاشق سوپ‌خوری یا پنیر پیتزا
نمک
فلفل سیاه تازه کوبیده شده
جعفری به مقدار لازم

دستور تهیه پاستا با سس قارچ و خامه:

ماکارونی را به مدت ۸ دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید.

سیر را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید.

قارچ‌ها را بشویید و با یک دستمال تمیز کنید و سپس برش دهید.

در یک تابه مناسب، روغن را گرم کنید و سیرها را در آن سرخ کنید. سپس قارچ‌ها را اضافه کرده و آن‌ها را تفت دهید تا آبشان کشیده شود.

کره و خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

هنگامی که کره و خامه ذوب شدند، ماکارونی پخته را به آن‌ها اضافه کنید. بعد از چند بار هم زدن، پنیر را روی آن بریزید.

نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کرده و برای آخرین بار هم بزنید و سپس از روی اجاق بردارید.

این غذا را گرم سرو کنید. نوش جان!

تزیین پاستا با سس قارچ و خامه

نکته تکمیلی:

دستور تهیه پاستا با سس قارچ و خامه خانگی (مرحله به مرحله)

بعد از آبکش کردن ماکارونی، از ریختن آب روی آن خودداری کنید.
چون پنیر پارمزان نمک دارد، در استفاده از نمک در غذا دقت کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا