رسپی

دستور تهیه پانکو غذای ایتالیایی خوشمزه و لذیذ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پانکو غذای ایتالیایی خوشمزه و لذیذ

پانکو ایتالیایی یک غذای خوشمزه است که در اینجا به آن خواهیم پرداخت. برای تزیین این غذا می‌توانید از سالاد کلم استفاده کنید. بعد از تزیین، غذا را با سس سرکه و نمک سرو می‌کنیم. سالاد کلم فرانسوی یکی از سالادهای خوشمزه و سریع است و آماده‌سازی آن فقط ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.

مواد اولیه سالاد کلم فرانسوی شامل کلم سفید، روغن زیتون و سرکه سیب است. همچنین می‌توانید برای زیباتر شدن ظاهر سالاد، از کلم بروکلی هم استفاده کنید. در تهیه پانکو ایتالیایی از پنیر پارمزان استفاده می‌شود که این پنیر از شیر گاو تهیه شده و یکی از معروف‌ترین و قدیمی‌ترین پنیرهای ایتالیایی است. پنیر پارمزان سرشار از پروتئین، فسفر و کلسیم است و میزان پروتئین آن از گوشت قرمز بیشتر است.

این پنیر بسیار مغذی و راحت هضم می‌شود؛ به همین خاطر برای کودکان و سالمندان مفید است. علت هضم آسان آن زمان طولانی تهیه و میزان پروتئین بالای موجود در این پنیر است. یکی دیگر از مواد استفاده شده در پانکو ایتالیایی، سس خردل است.

سس خردل با مخلوط کردن دانه‌های خردل با آب یا آب لیمو و نمک تهیه می‌شود. خردل برای مشکلاتی مانند اختلالات روانی، تنش، افسردگی و برونشیت مفید است. طعم سس خردل تند است، اما بسته به نوع دستور تهیه، درجه تندی آن متفاوت است. دیگر غذاهایی که می‌توان به آن اشاره کرد شامل میگو پفکی، ساندویچ گوشت ایتالیایی، فاهیتای مرغ و فیله مرغ فر پخته است.

پانکو ایتالیایی متفاوت و سالم

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
سس خردل: ۱ قاشق سوپ‌خوری
نان ایتالیایی خرد شده: ۱ فنجان
پنیر پارمزان کم‌چرب: ¼ فنجان
مرغ پوست‌کنده بدون استخوان: ۴ تکه
سس سرکه: ¾ فنجان
نمک: به مقدار لازم
سالاد کلم فرانسوی: به میزان دلخواه

پانکو ایتالیایی متفاوت و سالم

مراحل پخت :

گام ۱: فر را روی درجه حرارت ۴۵۰ قرار دهید.
گام ۲: روغن را روی سینی فر اسپری کنید.

گام ۳: سس خردل و سفیده تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف کم‌عمق بریزید.
گام ۴: خرده نان‌ها و پنیر را در یک ظرف دیگر قرار دهید.
گام ۵: تکه‌های مرغ را ابتدا در مخلوط پنیر و خرده نان بزنید و سپس آن‌ها را در سس خردل و تخم‌مرغ‌ها بخوابانید.

پوستر پانکو ایتالیایی

گام ۶: تکه‌های مرغ را در سینی فر قرار دهید.
گام ۷: سینی را در فر بگذارید و با دمای ۴۵۰ درجه برای ۱۵ دقیقه بپزید تا خوب پخته شود.
گام ۸: بعد از این زمان و طلایی شدن مرغ، غذای شما آماده است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه پانکو غذای ایتالیایی خوشمزه و لذیذ (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا