دستور تهیه پاپ کورن روی گاز و مایکروفر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه انواع پاپ کورن خانگی
میدانستید پاپ کورن یا همان پف فیل بیشتر از اسفناج آهن دارد و یک خوراکی مفید برای افرادی به شمار میرود که دچار کم خونی هستند؟
از جمله خواص بینظیر پاپ کورن برای سلامتی این است که سرشار از فسفر و پروتئین است. به همین خاطر نسبت به سایر میان وعدههای فست فودی یک خوراکی مفید محسوب میشود. اگر در حال وزن کم کردن و گرفتن انواع رژیمهای لاغری هستید، حتما پاپ کورن را در وعدههای غذایی روزانه بگنجانید.
پاپ کورن ضد استرس هم هست. به خاطر کلسیم از پوکی استخوان جلوگیری میکند و برای دندانها مفید است. همچنین به خاطر پروتئینش، باعث عضلهسازی میشود و برای کسانی که بدنسازی میکنند بسیار مناسب است.
از خواص پاپ کورن برای درمان چاقی غافل نشوید، چون به خاطر فیبر زیادی که دارد، مدت طولانی شما را سیر نگه میدارد. پاپ کورن برای زنان باردار هم مفید است زیرا باعث رشد جنین میشود و از دیابت بارداری پیشگیری میکند. دستور تهیه انواع پاپ کورن خانگی را در مجله رضیم بخوانید.
دستور تهیه پف فیل ترد و خوشمزه خانگی
1. دستور تهیه پاپ کورن ساده
مواد لازم :
- ذرت تازه و مرغوب (ذرت کهنه چروکیده است)
- کره و روغن: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار کافی
دستور تهیه :
برای درست کردن یک پاپ کورن خانگی خوشمزه، نیاز به دستگاه پاپ کورن ساز ندارید و باید از ذرت مرغوب استفاده کنید. علت پف نکردن پاپ کورن، کهنه بودن و ماندگی ذرت است. در یک قابلمه بزرگ مقداری کره و روغن بریزید.
اگر فقط از کره استفاده کنید، پاپ کورن طعم و بوی سوختگی به خود میگیرد، چون کره خیلی زود میسوزد. ذرتها را در مخلوط کره و روغن بریزید و کف قابلمه پخش کنید تا در یک سطح باشند. سپس به مقدار لازم نمک بریزید و حرارت را متوسط رو به زیاد کنید. به جای درب قابلمه، یک آبکش بزرگتر قرار دهید.
در این فاصله چند بار قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا ذرتها یکنواخت حرارت ببینند و همگی باز شوند. دلیل گذاشتن آبکش به جای درب این است که ذرتها عرق نکنند و ترد و پفکی بمانند.
ابتدا باید حرارت زیاد باشد تا ذرتها خشک شوند و خوب پف کنند. وقتی صدای اولین ترکیدن ذرتها را شنیدید، حرارت را متوسط رو به پایین تنظیم کنید و تا زمانی که تمام ذرتها نترکیدهاند، آبکش را روی قابلمه نگه دارید.
روشهای طعم دار کردن انواع پاپ کورن خانگی
برای پاپ کورن یا پف فیل ساده با طعم نمک و فلفل، از ابتدا نمک را روی ذرتها بریزید و بعد از آماده شدن ذرت، به مقدار دلخواه فلفل روی پاپ کورن داغ بپاشید و قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا طعم بگیرند.
برای پاپ کورن کچاپی هم، ابتدا نمک را بر روی ذرتها بریزید و سپس بلافاصله بعد از آماده شدن، روی پاپ کورنها پودر گوجه خشک بپاشید (شعله باید خاموش باشد تا پودر نسوزد). خیلی سریع درب قابلمه را بگذارید و آن را به چپ و راست تکان دهید تا تمام پاپ کورنها به پودر آغشته شوند. اگر پاپ کورنها سرد باشند، پودر به آنها نمیچسبد.
برای درست کردن پاپ کورن یا پف فیل پنیری، ابتدا نمک را بریزید و بعد از آماده شدن، بلافاصله بعد از خاموش کردن گاز، روی پاپ کورنها پودر پنیر پارمزان بپاشید و به همان ترتیب قابلمه را تکان دهید.
بهتر است ظرف پاپ کورن را چند دقیقه داخل فر داغ بگذارید تا پنیر خوب آب شود. اگر طعم پنیر چدار را دوست دارید، مقداری پنیر چدار رنده شده روی پاپ کورنهای داغ بریزید و سپس برای چند دقیقه پاپ کورنهای پنیری را …
“““html
در سینی فر بریزید یا در مایکروفر بگذارید تا پنیرها آب شوند.
برای درست کردن پاپ کورن سرکهای، بعد از آماده شدن پاپ کورن، روی آنها سرکه اسپری کنید و قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا تمام ذرتها به سرکه آغشته شوند. سپس ظرف پاپ کورن را چند دقیقه در فر داغ بگذارید.
2. دستور تهیه پاپ کورن کاراملی
برای درست کردن پاپ کورن کاراملی به این ترتیب عمل کنید:
- ذرت خشک و تازه: ۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار
- روغن نباتی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار کم
مواد لازم برای سس کارامل
- روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر قهوهای: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- آب: ۴ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
ابتدا ذرتها را با روغن نباتی یا ترکیب کره و روغن مایع و نمک درست کنید. سپس سس کارامل را آماده کنید. روغن مایع و شکر و آب را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا شکر در آب و روغن حل شود. در این مدت، با قاشق چوبی این ترکیب را هم بزنید.
زمانی که سس طلایی و غلیظ شد، پاپ کورنها را به سس کارامل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام پاپ کورنها با سس آغشته شوند. پاپ کورن کاراملی شما به همین راحتی آماده است.
دستور تهیه پاپ کورن یا پف فیل در مایکروفر هم بسیار ساده است. مقداری ذرت داخل ظرف دردار مخصوص مایکروفر بریزید (فقط کف ظرف را بپوشاند). ابتدا مقداری روغن یا کره آب شده روی ذرتها بریزید (این کار باعث میشود که نمک به ذرت بچسبد) و سپس روی آنها نمک بپاشید.
درب ظرف را ببندید و درجه مایکروفر را روی ۹۰۰ وات بگذارید. ۵ دقیقه زمان برای شکفته شدن ذرتها کافی است. یک روش دیگر برای درست کردن پف فیل یا پاپ کورن بدون روغن این است که مقداری نمک روی ذرتها بریزید، آنها را داخل پاکت زیپدار مخصوص فر یا مایکروفر بگذارید، درب آن را ببندید و داخل مایکروفر بگذارید تا ذرتها شکفته شوند.
3. دستور تهیه پاپ کورن کرهای
برای تهیه این پاپ کورن، به جای روغن، در تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد، آن را داخل ظرف دردار قرار دهید. سپس مقداری کره را روی پاپ کورن داغ رنده کنید و بهتر است چند دقیقه داخل فر گرم قرار دهید.
4. دستور تهیه پاپ کورن لیمویی
بعد از آماده شدن پاپ کورن، آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک مخلوط کرده و روی پاپ کورنها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار دهید.
5. دستور تهیه پاپ کورن گوجهای
برای تهیه این پاپ کورن، میتوانید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتان کمی گوجه را در فر خشک کنید، یا میتوانید مقداری سس گوجه را آنقدر داخل فر حرارت دهید که خشک و پودری شود (در هوای آزاد نیز با درپوش میتوان آن را خشک کرد).
بعد از آماده شدن پاپ کورن، آن را داخل کیسه کاغذی (همان کیسهای که قنادیها برای شکلات استفاده میکنند) بریزید و پودر گوجه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
6. دستور تهیه پاپ کورن شکلاتی
مقداری پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید. بعد از آماده شدن پاپ کورن، آن را داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید :
اگر بعد از شام هوس خوردن چیزی کردید، پفیلا بهترین گزینه است!
دستور تهیه ذرت بو داده یا پاپ کورن با روشی آسان در منزل