دستور تهیه پاکوره پیش غذای هندی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پکوره هندی
پکوره یا پاکوره یک پیش غذای خوشمزه هندی است که در میان عربها هم محبوبیت دارد. پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنید، به آن علاقهمند خواهید شد. این پیش غذا جزو آیتمهای ثابت سفرهای افطار مردم سیستان و بلوچستان است.
دستور تهیه پکوره هندی نیز مانند دیگر غذاهای تند مثل سمبوسه و فلافل بیشتر در مناطق جنوبی کشور و بخصوص خوزستان طبخ میشود. دلیل این موضوع کاملاً واضح است چون این نوع غذاها با ذائقه ساکنان مناطق گرمسیر سازگارترند.
دستور تهیه پکوره هندی
مواد لازم جهت تهیه پکوره:
- آرد نخودچی: ۲ قاشق غذا خوری
- آرد گندم نانوایی: ۴ قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط (رنده شده): ۱ عدد
- خمیر مایه: ۱ قاشق چای خوری
- آب ولرم: ۱ لیوان
- ادویه مخصوص (پکوره و سمبوسه): ۱ قاشق چای خوری
- گشنیز تازه خرد شده: ۱ قاشق غذا خوری
- تخم گشنیز نیم کوب شده: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز تازه کوچک: ۱ عدد
- نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن به مقدار لازم
مراحل تهیه پکوره هندی:
آب و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید. بگذارید کمی در دمای اتاق بماند تا خمیر مایه عمل کند. زمان این مرحله به تازگی خمیر مایه بستگی دارد؛ خمیر مایه تازه زودتر عمل میکند.
در این مرحله، پیاز، گشنیز تازه و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس ادویه و تخم گشنیز را هم اضافه کنید. هر دو نوع آرد را با هم مخلوط کرده و نمک را هم به آنها اضافه کنید. مخلوط آرد و نمک را به مواد دیگر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.
خمیر آماده را به مدت ده دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خمیر مایه روی آرد عمل کرده و حبابها ایجاد شوند. روغن را گرم کنید و بهتر است ظرفی که استفاده میکنید دیوارههای بلند داشته باشد. از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید.
پس از سرخ شدن، پکورهها را در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها برود یا در ظرفی که در کف آن دستمال گذاشتهاید قرار دهید.
دستور تهیه سس پکوره هندی
مواد لازم برای تهیه سس پکوره:
- تمبر هندی
- نمک
- فلفل
- رب گوجه فرنگی
دستور تهیه سس پکوره:
تمبر هندی، نمک و فلفل را به مقدار دلخواه برداشته و کمی رب گوجه فرنگی به آنها اضافه کنید.
سپس همه مواد را با هم بجوشانید و همراه با پکوره سرو کنید.
دستور تهیه پخت پکوره هندی
در این ویدیو، دستور تهیه پکوره هندی به زبان فارسی دری توضیح داده شده است. امیدواریم که تماشای آن برای شما لذتبخش باشد.
نکات مهم برای پخت پکوره هندی
پکوره هندی بسیار خوشمزه است، حتماً آن را امتحان کنید. برای تهیه بهتر پکوره هندی، نکات زیر را در نظر داشته باشید:
- اگر خمیر خیلی سفت شد، کمی آب به آن اضافه کنید. غلظت مواد باید به اندازه ماست باشد.
- اگر آب بیش از حد شد، یک قاشق کوچک آرد نخودچی اضافه کنید.
- مقدار نمک را میتوانید با توجه به سلیقه خود، تنظیم کنید.
- ادویهجات مناسب پکوره و سمبوسه شامل زردچوبه، هچک (گلرنگ)، تخم گشنیز، انار دون و فلفل است که باید آسیاب کنید.
- مقدار فلفل را هم مطابق با سلیقهتان کم یا زیاد کنید.
- در مرحله سرخکردن، روغن نباید خیلی داغ شود. شعله را روی حرارت متوسط بگذارید تا نسوزد و بهتر است از ظرف نچسب استفاده کنید.
دستور تهیه کامچوری، غذایی هندی، ساده و آسان
دستور تهیه بریانی هندی، غذایی مجلسی