رسپی

دستور تهیه پلو ترش یک غذای سنتی ایرانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سبزی پلو ترش خانگی

در این مطلب، ما طرز تهیه پلو ترش را برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم. همراه ما باشید!

طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش خوشمزه و خاص

پلو ترش نه تنها خوشمزه است، بلکه می‌تواند به بدن در برابر رادیکال‌های آزاد کمک کند. از مزایای کرفس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: کاهش فشار خون، جلوگیری از افسردگی، کاهش کلسترول خون، کمک به درمان کم کاری تیروئید، کمک به کاهش وزن و لاغری.

مواد لازم برای طرز تهیه پلو ترش

  • مرغ یا گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
  • سبزی پلو ۱ کیلوگرم
  • برنج ۵ پیمانه
  • گرد غوره نصف پیمانه
  • فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
  • پیاز ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • کرفس ۱ شاخه
  • گوجه‌فرنگی ۱ عدد

طرز تهیه پلو ترش

1. برنج را بشویید و بخیسانید. سبزی پلویی را ریز خرد کنید.
۲. پیاز را در کمی روغن تفت دهید. سپس کرفس و مرغ و فلفل و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا همه مواد نیم پز شوند.
۳. به آنها رب گوجه‌فرنگی و زعفران اضافه کنید.
۴. پس از جوشاندن برنج و آبکش کردن آن، سبزی خرد شده را لابلای برنج قرار دهید.
۵. در یک قابلمه مقداری از برنج را بریزید و مخلوط آماده شده را روی آن قرار دهید.
۶. مقداری پیاز خام خلال شده روی مرغ‌ها بچینید و کمی گوجه خلال شده نیز روی آن‌ها بگذارید.
۷. در انتها، گرد غوره را روی همه مواد بریزید و باقیمانده برنج را روی آن بریزید تا دم بکشد.

نکته آخر برای پخت پلو ترش

برای اینکه مرغ ترش و خوشمزه شود، باید شعله ملایم باشد و زمان پخت طولانی‌تر شود.

لذت آشپزی با رضیم:

طرز تهیه قمری پلو سنتی و خوشمزه

طرز تهیه کلم پلو متفاوت و خاص

طرز تهیه ماش پلو با شوید، غذایی کامل و خوش طعم

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا