دستور تهیه پلو مخلوط مشهدی آسان و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور پخت پلو مخلوط مشهدی به صورت مرحله به مرحله
در واقع مخلوط استانبولی و لوبیا پلو را پلو مخلوط میگویند؛ این غذا ترکیبی از گوشت، لوبیا، هویج و رب است که یک غذای خوشمزه و محلی مشهدی محسوب میشود. در این غذا، تهدیگ نقش خیلی مهمی دارد و بهتر است که از سیبزمینی یا نان برای تهدیگ استفاده کنید. در این مطلب، دستور پخت پلو مخلوط مشهدی را به صورت اصیل برایتان آوردهایم.
مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط مشهدی
- برنج ۲ پیمانه
- لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- هویج ۱ عدد
- گوشت ریز خرد شده (میتوانید از گوشت مرغ هم استفاده کنید) ۱۵۰ گرم
- رب ۲ قاشق
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت پلو مخلوط مشهدی
برای شروع، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد رب را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
در مرحله بعدی، آب را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید حدود نیم ساعت بپزد.
بعد از پخته شدن گوشتها، لوبیا سبزهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و بگذارید حدود ده دقیقه بپزد.
حالا هویج را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید تا کمی با مواد تفت بخورد.
بعد از آمادهسازی مواد گوشتی، باید برنج را آبکش کرده و با آن مخلوط کنید.
تهدیگ را با روغن چرب کرده و با نان یا سیبزمینی بپوشانید.
سپس لایه به لایه برنج و مواد را در قابلمه بریزید تا به پایان برسد.
این پلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه و محبوب است که به خاطر داشتن پروتئین، سبزیجات و کربوهیدرات، غذایی سالم برای وعده ناهار یا شام به حساب میآید. پیشنهاد میکنیم از غذاهای محلی که ارزش غذایی بیشتری دارند، بیشتر در رژیم غذایی خود استفاده کنید.