رسپی

دستور تهیه چای کاراملی خوشرنگ و خوش طعم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه چای کاراملی

مواد لازم:

چای سیلان مخصوص احمد 2 قاشق غذاخوری

شکر نصف لیوان

شیر ولرم 1 لیوان

آب جوش 1 لیوان

پودر هل به اندازه نوک قاشق چای‌خوری

دستور تهیه چای کاراملی

طرز تهیه:

ابتدا 2 قاشق غذاخوری چای سیلان مخصوص احمد را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت کم بگذارید. شکر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پس از چند دقیقه، شکر آب می‌شود و حالت کاراملی به خود می‌گیرد. بگذارید که این ترکیب چای و شکر کاملاً طلایی شود. سپس 1 لیوان آب جوش و بعد از آن 1 لیوان شیر ولرم را به آن اضافه کنید.

در پایان، پودر هل را به مایع اضافه کنید و این مایع را از صافی عبور دهید و داخل قوری بریزید. چای کاراملی شما آماده است. آن را در فنجان مورد علاقه‌تان سرو کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

دستور تهیه چای کاراملی خوشرنگ و خوش طعم (مرحله به مرحله)

منبع: چای احمد

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا