رسپی

دستور تهیه چیکن هاندی بین المللی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه چیکن هاندی بین‌المللی

چیکن هاندی یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای تند هندی است که با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. برای آشنایی با طرز تهیه کامل این غذای تند و محبوب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد کوچک
ماست ۳ قاشق غذاخوری
سیر ½ قاشق چایخوری
زنجبیل ½ قاشق چایخوری
گشنیز تازه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سبز ۲ عدد
بادام هندی ۱۲ عدد
آب ¼ پیمانه
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ و ½ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۲ قاشق چایخوری
پودر زیره ½ قاشق چایخوری
گرام ماسالا ¾ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه چیکن هاندی به روش رستورانی

مرحله اول

برای تهیه چیکن هاندی، ابتدا سینه مرغ را به قطعات مکعبی و یکسان برش می‌زنیم و در یک کاسه مناسب مزه‌دار می‌کنیم. برای طعم‌دار کردن مرغ می‌توانیم از نمک و فلفل استفاده کنیم. سپس مرغ را خوب ورز می‌دهیم تا مزه‌ها به خوبی جذب شوند.

مرحله دوم

حالا روی ظرف مرغ یک لایه سلفون می‌کشیم و اجازه می‌دهیم حدود نیم ساعت در یخچال استراحت کند تا طعم‌ها به مرغ نفوذ کند. در این فاصله، پیازها را رنده کرده و در یک تابه مناسب با کمی روغن نگهداری می‌کنیم.

مرحله سوم

تابه را روی شعله کم گاز قرار می‌دهیم و پیازها را تفت می‌دهیم تا طرز تهیه مناسب پیدا کنند و شفاف شوند. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا عطر آنها پخش شود.

مرحله چهارم

حالا قطعات مرغ مزه‌دار شده را به تابه اضافه کرده و در دما بالا تفت می‌دهیم. حرارت بالا کمک می‌کند تا مرغ رنگ طلایی به خود بگیرد و آب نیندازد. سپس ادویه‌ها شامل زیره، گرام ماسالا، فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز را اضافه می‌کنیم تا طعم فوق‌العاده‌ای بگیرد.

مرحله پنجم

دستور تهیه چیکن هاندی بین المللی (مرحله به مرحله)

همچنین، مرغ را حدود ۲ تا ۳ دقیقه تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها خوب سرخ شوند. سپس بادام هندی را به ماست اضافه کرده و به کمک یک مخلوط کن آن را پوره می‌کنیم. کمی رب هم به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

مخلوط پوره و رب را در تابه تفت داده و هم می‌زنیم تا خوب مخلوط و سرخ شود. سپس ۱۵۰ میلی‌لیتر آب به تابه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم تا مرغ کامل بپزد.

طرز تهیه چیکن هاندی به روش رستورانی

مرحله هفتم

در نهایت، فلفل سبز را به صورت حلقه‌ای برش زده و با افزودن شنبلیله خشک عطر و طعم خوبی به غذا می‌دهیم. اجازه می‌دهیم تا چیکن هاندی کمی جا بیفتد. در آخر، با گشنیز تازه خرد شده چیکن هاندی را تزئین کرده و همراه با نان یا برنج سرو می‌کنیم. نوش جان.

منبع : رضیم

سایت طرز تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا