دستور تهیه ژله اناری برای شب یلداژله انار شب یلدا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ژله اناری برای شب یلدا
معمولا در شب یلدا، انار و هندوانه به عنوان سمبل شناخته میشوند. به همین دلیل، دسرها و کیکهایی که برای این شب تهیه میشوند، معمولاً با این مواد تزئین میشوند. امروز برای شما دستور تهیه ژله اناری را آماده کردهایم.
ژله انار شب یلدا
مواد لازم برای تهیه ژله اناری شب یلدا:
- پودر ژله انار
- پودر ژله آلوئهورا
- قالب ژله به شکل انار
- بستنی وانیلی
دستور تهیه ژله اناری:
برای شروع، دو بسته از پودر ژله انار را با سه لیوان آب داغ مخلوط کنید تا کاملاً حل و شفاف شود. سپس صبر کنید تا کمی سرد شود. قالب ژله را با کمی روغن مایع چرب کنید. گودیهای قالب را با ژله پر کنید و در یخچال بگذارید تا بگیرد.
بعد، یک بسته پودر ژله آلوئهورا را با نصف لیوان آب داغ مخلوط کنید و بگذارید کمی خنک شود. حالا یک لیوان بستنی وانیلی که به دمای اتاق رسیده است را به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. مطمئن شوید که ژله به طور کامل خنک شده است.
حالا قالب را از یخچال بیرون بیاورید و کمی از ژله بستنی را روی ژله انار بریزید و دوباره به یخچال برگردانید تا خود را بگیرد. در مرحله آخر، مابقی ژله انار که سرد شده را روی ژله بستنی بریزید و بگذارید در یخچال چهار تا پنج ساعت بماند تا کاملاً سفت شود.
پس از اینکه ژله کاملاً سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید. سپس با دست، اطراف آن را از قالب جدا کنید (نیازی نیست آن را در آب گرم بگذارید) و به آرامی ژله را داخل ظرف سرو برگردانید.
اگر کمی آب کمتر بریزید و ژله سفتتر شود، هم زیباتر خواهد شد و هم خارج کردن آن از قالب راحتتر خواهد بود.