رسپی

دستور تهیه ژله خاکشیر به همراه نکات کلیدی و مهم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش ساده برای تهیه‌ی ژله خاکشیر مجلسی

مواد اولیه برای تهیه ژله خاکشیر

  • ژله آلوئه ورا : 2 بسته
  • شربت خاکشیر بدون شکر : 3 قاشق غذاخوری
  • آب جوش : 2 لیوان

دستور تهیه‌ی ژله خاکشیر

  1. ابتدا ۳ قاشق غذاخوری خاکشیر را با مقدار کمی آب مخلوط کنید.
  2. آن را شستشو دهید و چند بار از صافی رد کنید تا کاملاً تمیز شود.
  3. سپس آن را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده تا پکتینی شود.
  4. بعد از این، آن را از صافی رد کرده و کنار بگذارید.
  5. حالا ۲ بسته ژله آلوئه‌ورا را با ۲ لیوان آب جوش بن ماری کرده و نصف کنید.
  6. به نصف آن، خاکشیر پکتینی شده را اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
  7. بعد از نیم بند شدن، باید شبیه سفیده تخم‌مرغ شود. آن را در قالبی که کمی چرب کرده‌اید، بریزید و دوباره در یخچال به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بگذارید تا بیشتر سفت شود.
  8. در این میان، به نصف باقی‌مانده‌ی ژله آلوئه‌ورا یک لیوان شیر هم‌دما با ژله اضافه کنید و بعد از هم زدن، روی لایه قبلی بریزید.
  9. دوباره در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود، اما کاملاً نبندد.
  10. سپس نصف ژله انگور را با دو سوم لیوان آب جوش بن ماری کرده و بعد از خنک شدن، روی لایه قبلی بریزید و ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.

نکاتی برای بهتر شدن ژله خاکشیر

❗️ژله‌ها باید هم‌دمای محیط باشند تا با هم مخلوط نشوند.
❗️اگر لایه‌های زیرین ژله زیاد در یخچال بمانند و کاملاً ببندند، لایه‌های بالایی به لایه پایینی نمی‌چسبند و هنگام برگرداندن، از هم جدا خواهند شد.
❗️برای برگرداندن ژله از قالب، کناره‌های ژله را با دست از دیواره‌های قالب جدا کرده و آرام به سمت مرکز کشیده و داخل ظرف سرو برگردانید.می‌توانید چند ثانیه سشوار روی آن بگیرید و سپس برگردانید.

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا