دستور تهیه کباب مرغ فاجیتا خوش طعم و لذیذ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه جوجه کباب فاجیتا مکزیکی خانگی
در اینجا به شما طرز تهیه جوجه کباب فاجیتا را به زبان ساده و کاربردی یاد میدهیم. با خواندن این مطلب میتوانید یک جوجه کباب فاجیتا خوشمزه را به راحتی در منزل برای خانواده و دوستانتان درست کنید.
جدول زمانبندی تهیه جوجه کباب فاجیتا
- زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
- زمان پخت: ۱۲ دقیقه
- مجموع زمان: ۳۲ دقیقه
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب فاجیتا
- ۲ قاشق چایخوری پوست لیمو ترش
- ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال یا نارنگی
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون + مقدار بیشتر برای چرب کردن
- ۱ قاشق غذاخوری سیر لهشده (۳ حبه)
- ۱ قاشق چایخوری شکر قهوهای
- ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند (ترجیحاً ۱ قاشق چایخوری معمولی و ۱ قاشق غذاخوری فلفل آنچو)
- ۲ قاشق چایخوری زیره آسیابشده
- ۲ قاشق غذاخوری یا بیشتر فلفل قرمز چیپوتل خرد شده برای طعم (حدود ۱ عدد فلفل)
- ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده + مقدار بیشتر برای تزیین
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۳/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیابشده
- ۷۹۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده به قطعات ۳ سانتی
- ۱ عدد پیاز بزرگ زرد، پوست کنده و خرد شده به قطعات ۲.۵ سانتی
- ۳ عدد فلفل دلمهای (ترجیحاً ۱ عدد قرمز، ۱ عدد زرد، ۱ عدد سبز) به قطعات ۲.۵ سانتی خرد شده
دستور تهیه جوجه کباب فاجیتا
اگر از سیخهای چوبی استفاده میکنید، آنها را یک شب یا حداقل ۱ ساعت در آب خیس کنید.
در یک کاسه مخلوطکن، پوست لیمو، آب لیمو، آب پرتقال، روغن زیتون، سیر، شکر قهوهای، پودر فلفل قرمز تند، زیره، فلفل چیپوتل، گشنیز، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
مرغ را داخل یک کیسه بزرگ زیپی گذاشته و سپس مخلوط چاشنی را روی آن بریزید.
هوای داخل کیسه را هنگام بستن خالی کنید و سپس آن را تکان دهید تا چاشنیها به خوبی به مرغ بچسبند. مرغ را در یخچال قرار دهید و بگذارید حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۶ ساعت استراحت کند.
کبابپز را روی حرارت متوسط تا بالا، تا ۴۰۰ درجه گرم کنید.
کبابپز را با روغن چرب کنید و سیخها را روی آن قرار دهید. حدود ۶ دقیقه هر دو طرف آنها را کباب کنید تا دما به ۱۶۵ درجه برسد.
سرو کنید با داغ و تزیین شده با گشنیز. پیشنهاد میکنم کباب را با کینوا یا گشنیز پلو و لیمو ترش سرو کنید یا در نانهای گرم شده میل نمایید.
ارزش غذایی جوجه کباب فاجیتا
- ۲۵۹ کالری
- ۸ گرم چربی
- ۱ گرم چربی اشباع
- ۱۰۱ میلیگرم کلسترول
- ۷۰۵ میلیگرم سدیم
- ۸۰۴ میلیگرم پتاسیم
- ۸ گرم کربوهیدرات
- ۲ گرم فیبر
- ۴ گرم قند
- ۳۴ گرم پروتئین
- IU ۲۶۸۵ ویتامین A
- ۸ میلیگرم ویتامین C
- ۲۷ میلیگرم کلسیم
- ۷ میلیگرم آهن