رسپی
دستور تهیه کباب ملکه خوش طعم و بی نظیر (کباب تابه ای) (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کباب ملکه _ روش پخت کباب ملکه
رضیم در این پست یک دستور ساده و خوشمزه برای تهیه کباب ملکه آماده کرده است. برای دیدن دستورهای دیگر آشپزی، کافیست رضیم را دنبال کنید.
دستور تهیه و روش پخت کباب ملکه در تابه
مواد لازم برای تهیه کباب ملکه
- بادمجان
- فلفل دلمه
- گوشت چرخ کرده
- روغن
- آرد نخودچی
- نمک
- فلفل قرمز
- زردچوبه
مقدار مواد به سلیقه شما بستگی دارد.
روش تهیه کباب ملکه
- سبزیجاتی مانند بادمجان و کدو و هویج و سیبزمینی را به اندازههای تقریبا یکسان و گرد برش بزنید.
- پیاز را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
- سپس کمی نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید. فلفل دلمه را هم رنده کرده و یک مقدار آرد نخودچی اضافه کنید تا مخلوط باز نشود. حالا این مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
- بعد از یک ساعت، ترکیب را از یخچال خارج کرده و به اندازههای کوچک درآورید و سپس آنها را سرخ کنید تا کاملا مغزپخت شوند.
- در یک تابه دیگر، سبزیجات را کمی تفت دهید. فقط باید نرم شوند و کاملا پخته نشوند. شعله را کم نگهدارید.
- اکنون از هر نوع سبزیجات و کبابها را به ترتیب روی هم بچینید. یک خلال دندان در آنها فرو کنید تا زیباتر شوند و بعد در ظرف بچینید.
جمع آوری شده توسط مجله رضیم
مریم امینی