رسپی

دستور تهیه کرپ صبحانه دلچسب و لاکچری + نکات مهم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کرپ برای صبحانه

شاید تا حالا در فیلم‌های خارجی، صبحانه‌های خاص و زیبا را دیده‌اید و فکر کرده باشید که درست کردن این صبحانه‌ها برای ما بسیار دشوار است. اما باید بگویم این‌طور نیست.

یکی از آن صبحانه‌ها، کرپ است. کرپ طعم‌های مختلفی دارد و یک نان نازک است که می‌توانیم آن را برای وعده‌های مختلف غذایی آماده کنیم. اما کرپ صبحانه معمولا کمی شیرین‌تر تهیه می‌شود.

اگر می‌خواهید بچه‌ها را به خوردن صبحانه تشویق کنید، این صبحانه خوشمزه را برایشان درست کنید. کرپ هم ظاهری جذاب دارد و هم طعمی عالی.

دستور تهیه کرپ صبحانه

مواد لازم برای تهیه کرپ صبحانه:

  • 2 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
  • نوک قاشق مربا خوری نمک
  • کمی کره

دستور تهیه نان کرپ صبحانه

مراحل تهیه کرپ برای صبحانه:

برای درست کردن این کرپ خوشمزه، ابتدا شیر، شکر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس کمی نمک و وانیل به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

حالا نوبت به اضافه کردن آرد می‌رسد. آرد را باید در دو مرحله اضافه کنید و سپس خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود. در این مرحله، یک ماهیتابه نچسب را با کمی کره چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.

حالا یک ملاقه از مواد را وسط ماهیتابه بریزید و بگذارید تا به طور کامل کف ماهیتابه پخش شود. حدود یکی دو دقیقه صبر کنید تا کرپ خودش را بگیرد. با یک کفگیر زیر آن را ببینید، اگر طلایی شده بود، آن را برگردانید.

دوباره یک الی دو دقیقه دیگر صبر کنید تا طرف دیگر کرپ هم طلایی شود. حالا کرپ آماده است. بقیه مواد را هم به همین ترتیب درست کنید. می‌توانید کرپ‌ها را از وسط تا کنید و با انواع میوه یا شکلاتی که دوست دارید میل کنید.

کرپ برای صبحانه

طرز پخت کرپ صبحانه

نکات مهم درمورد پخت کرپ صبحانه

  • مایه کرپ باید خیلی شل باشد و غلیظ نباشد. اگر دیدید مایه‌ی شما شل است، نگران نباشید چون وقتی روی حرارت قرار بگیرد، خودش را می‌گیرد.
  • وقتی می‌خواهید کرپ را بپزید، شعله گاز را خیلی کم نکنید، زیرا کرپ نازک است و خیلی سریع می‌پزد، اما باید به اندازه کافی زیر آن طلایی شود.
  • ضخامت کرپ باید خیلی کم باشد و کرپ‌ها نازک باشند، چون هر چه کرپ نازک‌تر باشد، کیفیت آن بالاتر و لذیذتر می‌شود.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه کرپ صبحانه دلچسب و لاکچری + نکات مهم (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا