رسپی

دستور تهیه کوفته ایتالیایی به روشی ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوفته ایتالیایی به روشی ساده

کوفته برنجی یکی از غذاهای مورد علاقه بیشتر مردم است. در کوفته برنجی ایرانی معمولاً مواد در یک سس مخصوص پخته می‌شوند؛ اما کوفته برنجی پنیری شبیه یک کوفته قلقلی است و در روغن سرخ می‌شود. شما می‌توانید این کوفته برنجی را با سس مورد علاقه‌تان یا یک دیپ قرمز امتحان کنید و از طعمش لذت ببرید، حتی اگر به تنهایی نیز بسیار خوشمزه است.

این کوفته‌ها در واقع نوعی کوفته کلاسیک ایتالیایی به نام Arancini هستند. این کوفته برنجی شبیه به کوفته تبریزی پر شده است که داخل آن‌ها مقدار پنیر خوشمزه‌ای ریخته می‌شود و وقتی آن‌ها را برش می‌زنید، جلوه زیبایی از پنیر نمایان می‌شود.

این کوفته واقعاً خوشمزه است و مطمئن باشید که همه اعضای خانواده، از کوچک تا بزرگ آن را دوست خواهند داشت. اگر تمایل دارید این کوفته ایتالیایی را درست کنید، در ادامه دستور تهیه‌اش را خواهید دید.

کوفته برنجی ایتالیایی (آرانچینی) مرحله به مرحله

مواد لازم برای کوفته برنجی

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون + ۲ قاشق غذاخوری کره
۱ عدد پیاز متوسط ریز خرد شده (حدود ۱ پیمانه)
۱ پیمانه کالباس ریز خرد شده
۲ پیمانه برنج با دانه متوسط مثل برنج یاسمین
۵ پیمانه آب مرغ یا استاک مرغ
۱ قاشق غذاخوری نمک (من از نمک دریا استفاده می‌کنم)
۱ پیمانه نخود سبز فریز شده
۱/۳ پیمانه جعفری تازه ریز خرد شده
۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
۱۲۰ گرم پنیر موزارلا، به صورت ۲۴ مکعب ۱/۲ اینچی برش زده شده

مواد لازم برای سرخ کردن کوفته

۱ پیمانه آرد چند منظوره
۳ عدد تخم مرغ بزرگ، با چنگال بهم بزنید
۱ و ۱/۲ پیمانه خرده نان
روغن برای سرخ کردن (روغن گیاهی، کانولا یا روغن هسته انگور)

دستور تهیه و دستور تهیه کوفته ایتالیایی

دستور تهیه کوفته برنجی ایتالیایی

از یک قابلمه با ته کلفت استفاده کنید که در آن خوب بسته شود. قابلمه را روی حرارت متوسط به بالا بگذارید، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید.
وقتی که داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود (حدود ۴ تا ۵ دقیقه). کالباس خرد شده را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه بپزید تا طلایی شود. سپس برنج را به مواد اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا با روغن آغشته شود.

۶ پیمانه آب مرغ را به آن اضافه کنید و ۱ قاشق چایخوری نمک دریایی به آن بیفزایید و بگذارید بپزد تا برنج تمام مایع را جذب کند (حدود ۱۵ دقیقه). نخودها را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و به پخت ادامه دهید تا بپزد (حدود ۲ دقیقه). برنج باید نرم شود و مایع تقریباً جذب شده باشد. سپس برنج را در یک ظرف پهن بریزید تا خنک شود.

وقتی برنج خنک شد، آن را با ۱/۳ پیمانه جعفری خرد شده و ۱ پیمانه پنیر پارمزان مخلوط کنید. کوفته‌ها را با استفاده از یک قاشق بستنی شکل دهید، یا در دست خود به شکل کوفته‌های متوسط درآورید. در وسط هر کوفته یک قطعه پنیر موزارلا بگذارید، سپس آن را خوب ببندید تا مخلوط برنج و پنیر گرد و محکم شود و پنیر موزارلا در وسط آن قرار گیرد.

سه کاسه کم عمق را آماده کنید: در یکی از آن‌ها یک فنجان آرد، در دومی ۳ عدد تخم مرغ هم زده شده و در سومی ۱ و ۱/۲ پیمانه خرده نان بریزید. کوفته برنجی‌ها را ابتدا در آرد بغلطانید، سپس در تخم مرغ بزنید تا تمام سطح آن پوشیده شود و اجازه دهید تخم مرغ اضافی آن خارج شود.

دستور تهیه آرانچینی یا کوفته برنج ایتالیایی

دستور تهیه کوفته ایتالیایی به روشی ساده (مرحله به مرحله)

در آخر کوفته برنجی را در خرده نان بغلطانید تا دور آن به صورت یکسان با خرده نان پوشیده شود. بهتر است پیش از شروع سرخ کردن، همه کوفته‌ برنجی‌ها را آماده کرده و سپس سرخ کنید، زیرا سرخ کردن آن‌ها خیلی سریع انجام می‌شود.

“““html

حدود یک اینچ روغن در یک ماهیتابه گود یا قابلمه بریزید (بهتر است از قابلمه استفاده کنید تا روغن به بیرون نپاشد). وقتی روغن داغ شد، کوفته‌ها را داخل قابلمه بگذارید، به طوری که چند کوفته را همزمان در دورتادور قابلمه قرار دهید. حدود ۳ دقیقه هر دسته کوفته را بپزید و بچرخانید تا دو طرف آن‌ها طلایی شود.

پس از سرخ کردن، کوفته‌ها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. کوفته برنجی را وقتی که گرم است با دیپ یا سس دلخواهتان سرو کنید.

دستور تهیه آرانچینی یا کوفته برنج ایتالیایی

نکات آشپزی کوفته برنجی ایتالیایی

می‌توانید میزان آب مرغ را در دستور کوفته برنجی کمتر کنید. ابتدا ۵ پیمانه آب مرغ اضافه کنید. اگر برنج کاملاً نپخت، یک پیمانه دیگر به آن اضافه کنید.

کوفته برنجی به سرعت سرخ می‌شود، بنابراین بهتر است همه کوفته‌ها قبل از سرخ شدن آماده باشند.

این کوفته برنجی به تنهایی هم خوشمزه است، اما می‌توانید آن را با دیپ یا سس مورد علاقه‌تان سرو کنید. این کوفته‌ها بهتر است گرم سرو شوند. همچنین توجه داشته باشید که وقتی آن‌ها گرم هستند، پنیر داخل کوفته داغ‌تر از خود کوفته است.

این دستور یکی از بهترین رسپی‌ها برای کوفته برنجی آرانچینی است، زیرا با استفاده از آب مرغ هم طعم بهتری دارد و هم به دلیل پخته شدن برنج، مواد کوفته خیلی خوب به هم می‌چسبند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا