دستور تهیه کوکو ذرت غذای مجلسی و لاکچری (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه کوکو ذرت
ذرت یکی از مواد غذایی خوشمزه و مفید است که در غذاهای فست فودی هم استفاده میشود. اما علاوه بر این، میتوان از آن در تهیه غذاهایی مثل کوکو نیز بهره برد.
کوکوی ذرت یک نوع کوکو ترد و خوشطعم است. اگر این غذا را با روغن سالم درست کنید، میتوان گفت که کوکو ذرت یک غذای کاملاً مفید و سالم است. در ادامه، طرز تهیه آن را با شما در میان میگذاریم. امیدواریم از این دستور تهیه استفاده کنید.
چگونه کوکو ذرت درست کنیم؟
دستور تهیه کوکو ذرت
مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت:
- آرد یک و نیم پیمانه
- آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل نصف قاشق چایخوری
- ذرت کنسرو شده 3 پیمانه
- پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
- فلفل هالوپینو خرد شده 1 قاشق سوپخوری (اختیاری)
- شیر نصف پیمانه
- تخممرغ 2 عدد
- روغن سرخ کردنی
نحوه پخت کوکو ذرت مکزیکی
مراحل تهیه کوکو ذرت:
اول همه مواد خشک یعنی آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. اگر از ذرت تازه یا منجمد استفاده میکنید، به مواد خشک یک قاشق شکر اضافه کنید.
سپس ذرت، پیازچه خرد شده و فلفل هالوپینو را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. این کار را با قاشق انجام دهید و از همزن برقی استفاده نکنید.
حالا یک ظرف بردارید و تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. وقتی تخممرغ و شیر به خوبی مخلوط شدند، آنها را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند.
مایه کوکو ذرت غلیظ است و نباید خیلی هم زده شود. بنابراین وقتی مواد با هم ترکیب شدند، دیگر هم نزنید. حالا درون تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، مایه کوکو را با قاشق درون تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید. حرارت را کم کنید و وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
وقتی کوکوها برشته شدند، آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. حالا آنها را در ظرف مناسب سرو کنید و با خیارشور، گوجه و سالاد فصل نوش جان کنید.
جمعآوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی