دستور تهیه کوکوی قارچ خوش طعم و عالی به روش مختلف (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کتلت قارچ
این غذا به خاطر وجود قارچ، گزینهای عالی برای کسانی است که میخواهند غذاهای کم کالری بخورند. با تهیه این کوکو خوشمزه، میتوانید رژیم غذایی خود را هم رعایت کنید. کوکو قارچ را میتوانید با برنج زعفرانی در وعده ناهار یا با نان در وعده شام سرو کنید.
مواد لازم کوکو قارچ
- قارچ ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی ۳ عدد متوسط
- پیاز ۱ عدد متوسط
- تخم مرغ ۳ عدد
- جعفری ۵۰ گرم
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- روغن و زردچوبه به مقدار کافی
دستور تهیه کوکو قارچ
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی قارچ، اول سیبزمینیها را میشوییم. سپس آنها را همراه با ۲ پیمانه آب و کمی نمک در یک قابلمه میریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بالا میپزیم تا نرم شوند.
مرحله دوم
سیبزمینیها را پوست میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم. آنها را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس قارچها را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا آبشان گرفته شود.
مرحله سوم
برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچها، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو به آنها اضافه میکنیم. بعد از اینکه قارچها را خوب تفت دادیم، آنها را به کاسه سیبزمینیها اضافه میکنیم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم.
مرحله چهارم
آب اضافی پیاز را گرفته و به کاسه سیبزمینی اضافه میکنیم. جعفری را بهصورت ریز خرد کرده و به دیگر مواد اضافه میکنیم. تخممرغها را هم در یک کاسه کوچک میشکنیم.
مرحله پنجم
آرد را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخممرغها اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا همه مواد مخلوط شوند.
مرحله ششم
نکته مهم این است که قبل از اضافه کردن تخممرغها، قارچ و سیبزمینی باید کاملاً خنک شده باشند. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن داخل آن میریزیم.
مرحله هفتم
وقتی روغن داغ شد، مقداری از مایه کوکو را در دست شکل میدهیم و داخل تابه میگذاریم تا سرخ شود. وقتی یک سمت کتلتها سرخ شد، به آرامی آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.
مرحله هشتم
اگر دوست دارید، میتوانید مایه کوکو را بهصورت یکجا مثل کوکو سبزی سرخ کنید که بستگی به سلیقه شما دارد. در پایان کوکوها را در ظرف مورد نظر میچینیم و با گوجهفرنگی، خیارشور و نان لواش سرو میکنیم.