دستور تهیه کیک تایلندی به روش اصلی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک تایلندی به روش اصلی
کیکها مدلهای متفاوت و زیادی دارند که میتوان آنها را به سادگی و با مواد اولیه آسان درست کرد. تهیه کیکها زمان زیادی نمیبرد و میتوانید در کمتر از ۱ ساعت، کیکهای کاکائویی یا ساده تولید کنید. کیک تایلندی از کیکهایی است که بافت بسیار نرمی دارد.
در اینجا یک دستور ساده برای تهیه کیک تایلندی ارائه میدهیم:
مواد لازم جهت تهیه کیک تایلندی :
- ۳ عدد تخممرغ
- ۱ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه روغن
- ۱/۲ پیمانه شیر
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
- ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
مراحل تهیه کیک تایلندی:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید.
زرده تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا مخلوطی سفید و پفکی به دست آید.
روغن، شیر و وانیل را به مخلوط زرده تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه نمایید و آرام هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.
سفیده تخممرغ را با همزن بزنید تا سفت شود و سپس به مخلوط کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مایه کیک را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید.
پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
میتوانید کیک را با انواع طعمدهندهها و مواد تزئینی مانند مربا، کمپوت، خامه و میوه تزئین کنید.
امیدواریم از این اطلاعات برای تهیه کیک تایلندی خوشمزه استفاده کنید.