دستور تهیه کیک زعفرانی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک زعفرانی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر
برای درست کردن کیکها، ما از مواد اصلی مثل آرد، شکر، شیر و تخممرغ استفاده میکنیم. با اضافه کردن یک یا دو ماده دیگر، میتوانیم طعم و مزههای متفاوتی به کیکها بدهیم.
کیک زعفرانی گزینهای عالی برای مهمانیها و جشنهاست و با طعمی خوشمزه و عطر دلپذیری که دارد، همگان را شگفتزده خواهد کرد. درست کردن این کیک خیلی سریع و ساده است.
شما همچنین میتوانید از کیکهای دیگری مانند کیک لبو، کیک بستنی شکلاتی، کیک شکلات و پرتقال، کیک آلبالو، کیک میوهای، کیک شاتوت، کیک هلو، کیک قهوه و غیره هم استفاده کنید.
دستور تهیه کیک زعفرانی خوشمزه و آسان با پف زیاد
مواد لازم :
آرد: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
روغن: یکچهارم پیمانه
شیر: سهچهارم پیمانه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
زعفران: نصف فنجان
پسته: ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق غذاخوری
بیکینگپودر: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل پخت :
گام 1: در یک کاسه، شکر، تخممرغها و وانیل را با همزن مخلوط کنید.
گام 2: سپس روغن را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید.
گام 3: حالا شیر، نصف عسل، نصف زعفران و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و اینها را هم بزنید.
گام 4: آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گام 5: قالب کیک را کمی چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
گام 6: فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
گام 7: ۱۵ دقیقه صبر کنید تا فر گرم شود.
گام 8: سپس قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود.
گام 9: برای تزئین کیک، باقیمانده عسل را روی حرارت غیرمستقیم گرم کنید.
گام 10: سپس زعفران و پسته را اضافه کنید و مخلوط کنید.
گام 11: بعد از اینکه کیک زعفرانی را از فر خارج کردید، این مخلوط را روی کیک بریزید و تزئین کنید.