رسپی

دستور تهیه کیک شیر موز مجلسی و خوشمزه به روش خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک شیر موز مجلسی و خوشمزه به روش خانگی

تهیه کیک شیر موز خیلی ساده است و حتی افراد مبتدی هم می‌توانند آن را درست کنند. این کیک با عطر خوش موز و طعم کاکائو، اینقدر خوشمزه می‌شود که هر کسی دوست دارد آن را بچشد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله کیک شیر موز با ما همراه باشید.

مواد لازم :

تخم مرغ ۳عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر کاکائو ۲_۳ ق غ
موز متوسط ۲عدد
بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
وانیل ۱/۲ ق م
گردو به میزان دلخواه

دستور تهیه کیک شیر موز شکلاتی، لطیف و خوشمزه

برای شروع، موز و شیر را با هر وسیله‌ای که داریم با هم مخلوط می‌کنیم و شیر موز را کنار می‌گذاریم.
سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن هم می‌زنیم تا رنگش کرم شده و کمی کش‌دار شود. حتماً در این مرحله دیواره‌های ظرف را هم تمیز کنید تا چیزهای اضافی نچسبد.
بعد، شیر موز و روغن مایع را اضافه می‌کنیم و همه مواد را به آرامی هم می‌زنیم.
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را هم با هم مخلوط کرده و در دو مرحله روی مواد الک می‌کنیم. توجه داشته باشید که هم زدن در این مرحله خیلی آرام و به صورت دورانی باشد.
در مرحله بعد، گردوها را که کمی با آرد پوشانده‌ایم اضافه کرده و با باقی مواد مخلوط می‌کنیم.
سپس مواد را در قالب مورد نظر می‌ریزیم و با چند ضربه به سطح آن، حباب‌های هوای اضافی را خارج می‌کنیم. اگر دوست دارید، می‌توانید شکلات چیپسی روی کیک بریزید. زمان و دمای مناسب پخت را در نکات پایانی ببینید.

فوت و فن لازم جهت تهیه کیک شیر موز در منزل

برای اندازه‌گیری مواد می‌توانید از پیمانه قنادی یا لیوان دسته‌دار فرانسوی استفاده کنید.
اگر دستگاهی برای تهیه شیر موز ندارید، موزها را با چنگال خوب له کنید و با شیر کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود.
این کیک را می‌توانید در قابلمه یا فر درست کنید و زمان پخت آن ۵۰ تا ۶۰ دقیقه کافی است.

فوت و فن لازم جهت تهیه کیک شیر موز در منزل

تا ۴۰ دقیقه اول درب قابلمه را باز نکنید، چون ممکن است کیک پف کند. بعد از یک ساعت که گذشت، کیک را با سیخ چوبی امتحان کنید و حتما از دمکنی استفاده کنید.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کیک پخته می‌شود.
به خاطر داشته باشید که هر فر دماهای مختلفی دارد، پس حتماً با سیخ چوبی پخت کیک را چک کنید.
برای اینکه گردو در ته کیک نرفت، حتماً با کمی آرد مخلوط کنید.
بعد از پخت، اگر دوست دارید، کیک را با شکلات ذوب شده یا گاناش تزئین کنید.

منبع : فریبا شکوه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا