دستور تهیه کیک لیمو ویکِند با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک لیمو ویکِند با طعمی بی نظیر
کیک لیمو ویکِند یکی از کیکهای لذیذ و مشهور است که میتوان به روشهای مختلف آن را تهیه کرد. برای آشنایی با دستور تهیه این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
استفاده از آب و پوست لیموی تازه در تهیه این کیک علاوه بر خواص مفیدش، باعث میشود کیک بسیار خوشبو و خوشمزهای داشته باشید. اگر به دنبال یک عصرانه عالی برای همراهی با چای یا قهوه هستید، کیک لیمو ویکِند گزینه مناسبی برای شماست. دستور تهیه آن در ادامه مطلب آورده شده است.
مواد لازم برای کیک لیمو ویکِند
شکر ۱۰۰ گرم
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱۱۰ گرم
عسل ۲۰ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
دستور تهیه کیک لیمو ویکِند
ابتدا رنده پوست لیمو را با شکر خوب مخلوط کنید تا عطر خوبی به کیک دهد. سپس تخممرغها (۳ تخممرغ کوچک که شامل ۲ زرده و ۳ سفیده هستند) را با همزن دستی بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. بعد از آن، مخلوط شکر و پوست لیمو را به آن اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
یک ظرف آب داغ آماده کنید و کاسه حاوی مواد تخممرغی را در آن قرار دهید. سپس مواد را به مدت یک دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا کمی کف کند.
بعد از آن، کاسه را از آب خارج کنید و با همزن برقی، تخممرغها را بزنید تا رنگش کرم رنگ و کشدار شود و حجمش زیاد شود. سپس ۲۰ گرم عسل را که معادل یک قاشق غذاخوری سرپر است، اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
آرد را الک کنید و به مخلوط اضافه کنید تا خمیری سفت به دست آید. کره را به روش بن ماری ذوب کنید و چند قاشق از مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
بعد از آن، مخلوط کره را به مواد اصلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. مایه آماده شده را در قالب چرب شده با کره بریزید و در فری که با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.