رسپی

دستور تهیه کیک مانیوک یا کاساوا مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک مانیوک : دستور تهیه کیک مانیوک یا کاساوا در منزل

مانیوک یا کاساوا، گیاهی است که بومی آمریکای جنوبی است و بعد از کشف این قاره، به جاهای دیگر دنیا معرفی شد.

امروزه از این گیاه برای تهیه دسرها استفاده می‌شود. افراد بومی این قاره، آن را یکی از غذاهای اصلی خود می‌دانستند.

ریشه، برگ‌ها و پوست این گیاه نباید خام مصرف شوند، زیرا ممکن است مسمومیت ایجاد کنند. بنابراین در زمان تهیه آن باید دقت کرد.

چگونه در منزل کیک کاساوا درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه کیک کاساوا

  1. نصف کنسرو شیر تغلیظ شده
  2. یک چهارم فنجان کره آب شده
  3. یک سوم فنجان پنیر چدار خرد شده
  4. یک فنجان شکر
  5. یک قاشق چای خوری وانیل

مواد لازم برای روکش کیک

  • یک کنسرو شیر عسلی
  • یک سوم فنجان خامه نارگیل
  • نصف فنجان پنیر چدار خرد شده

مراحل پخت کیک کاساوا خانگی

1- دمای فر را به 180 درجه سانتی‌گراد برسانید. کف یک قالب کیک را با روغن چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید.

2- همه مواد به جز شیر نارگیل را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.

3- شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و سپس خمیر را درون قالب بریزید.

4- کیک را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بپزید. زمانی که روی کیک سفت شد، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.

دستور تهیه روکش کیک کاساوا

1- برای آماده کردن روکش کیک، همه مواد را در یک ماهی‌تابه با حرارت ملایم مخلوط کنید. مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود. اجازه دهید این مخلوط کمتر از یک دقیقه بجوشد.

2- روکش را روی کیک بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

3- کیک را دوباره در فر قرار دهید و بعد از حدود 15 دقیقه یا زمانی که روکش به رنگ قهوه‌ای طلایی درآمد آن را از فر خارج کنید.

4- بگذارید کیک خنک شود و سپس آن را برش زده و سرو کنید.


نکاتی درباره تهیه انواع کیک

کیک‌ها از جمله شیرینی‌های خوشمزه هستند که خوردن آن‌ها همراه با یک فنجان چای، شیر یا قهوه بسیار لذت بخش است.

این محصولات معمولاً جزء قنادی‌ها به حساب می‌آیند و انواع مختلفی با کالری‌های متفاوت دارند.
به عنوان مثال، در 100 گرم کیک شکلاتی 400 کالری، در 100 گرم کیک ساده 350 کالری، در 100 گرم کیک اسفنجی 300 کالری و در یک عدد کیک یزدی متوسط 160 کالری وجود دارد.

دستور تهیه کیک مانیوک یا کاساوا مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

معمولاً کالری بالای کیک‌ها به خاطر روغن، آرد و شکر است که در آن‌ها استفاده می‌شود. آردی که در اکثر کیک‌ها به کار می‌رود آرد گندم سفید است که ارزش غذایی پایینی دارد.

گاهی برای افزایش کیفیت و سفیدی آرد از مواد شیمیایی استفاده می‌شود. این مواد می‌توانند به مرور زمان در بدن تجمع پیدا کرده و باعث مشکلات سلامتی شوند.

همچنین، معمولاً به جای خمیر ترش از بکینگ‌پودر استفاده می‌شود که می‌تواند عوارضی داشته باشد.

بد نیست بدانید بکینگ‌پودر از ترکیب جوش شیرین با مواد اسیدی و موادی که گاز تولید می‌کنند تشکیل می‌شود.

تحقیقات نشان داده‌اند که این مواد می‌توانند باعث ایجاد مشکلات گوارشی و دیگر اختلالات شوند و اثراتی بر روی سلامت زنان داشته باشند.

این مواد می‌توانند با کلسیم و آهن در بدن ترکیب شده و جذب آن‌ها را کاهش دهند.

“““html

شیرینی (بی‌کربنات سدیم) که در بکینگ پودر وجود دارد، به دلیل داشتن مقدار زیاد سدیم (که عنصر اصلی نمک است) برای افرادی که فشار خون دارند، مضر است.

کیک‌ها به دلیل استفاده از آرد گندم، برای افرادی که به سلیاک مبتلا هستند و حساسیت به گلوتن دارند، مناسب نیستند.

در مورد تخم‌مرغ، گرمایی که در حین پخت به کیک داده می‌شود، میکروب‌ها و آلرژی‌های موجود در تخم‌مرغ را تا حدی کم می‌کند.

بنابراین، برای افرادی که به تخم‌مرغ حساسیت دارند، مصرف کیک طبق نظر پزشک ممکن است مشکل‌ساز نباشد.

توجه :

به طور کلی، کیک‌ها عمر کوتاهی دارند و نگهداری نادرست می‌تواند باعث کپک زدن و خراب شدن کیک شود. یکی از دلایل مهم این مسئله، عدم تنظیم رطوبت کیک است.

رطوبت بالا می‌تواند باعث کپک و سفیدک روی کیک شود و رطوبت پایین می‌تواند موجب خشکی محصول شود.

امروزه در کیک‌های صنعتی برای افزایش مدت ماندگاری، از سوربات پتاسیم که یک ماده شیمیایی و ضد کپک است، استفاده می‌شود.

اگرچه این نگهدارنده می‌تواند عمر محصول را افزایش دهد، اما مصرف مداوم آن، خصوصاً برای کودکان، می‌تواند مضر باشد و در درازمدت عوارض جانبی ایجاد کند.

علاوه بر این، طعم‌های مختلفی که به این محصولات اضافه می‌شود، همگی مصنوعی هستند و می‌توانند باعث بروز حساسیت‌های شدید و بیماری‌های ناشناخته در کودکان شوند.

بنابراین، بهتر است کیک را کمتر تهیه کرده و در خانه و به صورت کنترل‌شده درست کنید. کیک‌های حاوی روغن‌های گیاهی را زودتر مصرف کنید، زیرا با گذشت زمان، روغن کیک تحت تأثیر اکسیژن هوا اکسید می‌شود و غیرقابل مصرف می‌گردد.


بیشتر بخوانید :

آشنایی با چند نکته درباره قالب‌های کیک و ژله

دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

سوالات رایج همه ما در زمینه پختن کیک

دستور تهیه ۳ مدل کیک تولد جدید و خوشمزه + عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا