دستور تهیه کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیه ای بسیار خوشمزه (مرحله به مرحله)

دستور تهیه کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیهای بسیار خوشمزه
کیک ماگما شکلاتی کیکی مرطوب است که با کرم محلبی یا پودینگ خوشمزه درست میشود. این کیک از جمله دسرهای سنتی ترکیه است که ترکیبی از کیک شکلاتی و کرم محلبی ارائه میدهد. بافت آن نرم و مخملی بوده و پس از برش زدن، ظاهری زیبا و شبیه ماگما پیدا میکند.
مواد لازم برای تهیه کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیهای
تخممرغ ۳ عدد
شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم کیک (محلبی)
شیر ۴ لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
آرد سفید ۳۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت ۶۰ گرم (حدود ۴ قاشق غذاخوری)
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
دستور تهیه کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیهای
دستور تهیه :
ابتدا کرم محلبی را درست میکنیم. شیر، شکر، آرد سفید و نشاسته را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به طور مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. در آخر کره، گلاب و وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. برای جلوگیری از بسته شدن روی کرم، روی آن را میپوشانیم.
برای تهیه کیک، تخممرغ و شکر را با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه میزنیم. سپس وانیل و بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. سپس شیر را اضافه کرده و چند لحظه دیگر هم میزنیم.
آرد سفید، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. کمکم این مخلوط را به مواد کیک اضافه کرده و هم میزنیم.
در قالب به اندازه ۲۳ سانتیمتر، مایه کیک را میریزیم. از وسط مخلوط کیک کرم محلبی را اضافه میکنیم و سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از اینکه کیک خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و به آرامی بلند میکنیم. سپس آن را برای حدود ۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کرم سفت شود.
برای تهیه گاناش روی کیک، ۵۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی را روی حرارت غیرمستقیم گرم میکنیم و سپس ۵۰ گرم شکلات تختهای خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. بعد از اینکه کمی از دما افتاد، آن را روی کیک میریزیم و کمی خلال پسته روی آن میپاشیم.
حالا میتوانیم کیک را برش بزنیم. از آنجا که کیک در یخچال نگهداری شده و کرم سفت شده، به راحتی برش میخورد. نوش جان!