رسپی
دستور تهیه ی خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه خورشت برگه زردآلو
در اینجا میخواهیم طرز تهیه خورشتی تابستانی به نام خورشت زردآلو را که بسیار خوشمزه و دلپذیر است، به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.
دستور تهیه کامل خورشت برگه زردآلو
مواد لازم برای تهیه خورشت برگه زردآلو
- دو پیمانه برگه زردآلو
- 100 گرم کره
- 7 قاشق غذاخوری پیاز داغ
- 250 گرم گوشت خورشتی پخته
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- 3 لیوان آب
- زعفران به مقدار دلخواه
طرز تهیه خورشت زردآلو
ابتدا برگههای زردآلو را به مدت یک ساعت خیس کرده و سپس آبکش میکنیم. بعد آنها را با کره و پیاز داغ تفت میدهیم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم میپزیم تا خورشت جا بیفتد. این خورشت را با برنج سرو کنید.
گردآوری شده توسط مجله رضیم
مریم امینی