رسپی
دستور تهیه ی خورش گردو بادمجان خورش اصیل شهر سمنان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورش گردو بادمجان
در اینجا با دستور تهیه خورش گردو بادمجان که یکی از خورشهای معروف استان سمنان است، آشنا میشویم. بیایید با هم درست کنیم!
دستور تهیه خورشت گردو بادمجان مرحله به مرحله
مواد لازم خورشت گردو بادمجان
- ۵ عدد بادمجان سرخ شده
- ۵۰۰ گرم گردو آسیاب شده
- ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- زردچوبه به اندازه لازم
- نمک و فلفل به اندازه لازم
دستور تهیه خورشت گردو بادمجان
- برای درست کردن خورشت گردو بادمجان خوشمزه، ابتدا گردو را آسیاب کرده و در مقداری روغن تفت میدهیم.
- باید گردو را هم بزنیم تا نسوزد و تلخ نشود، سپس یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم.
- بادمجانها را پوست کنده و داخلشان را خالی میکنیم، سپس آنها را در روغن سرخ میکنیم.
- پیاز را رنده کرده و نصف پیاز را با نیمی از گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه ورز میدهیم تا گوشت کمی چسبنده شود.
- حدود اندازه یک گردو از مخلوط گوشت را به قلقلی شکل درآورده و در روغن سرخ میکنیم. سپس باقیمانده پیاز رنده شده را در روغن تفت میدهیم.
- زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و سپس باقیمانده گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم.
- داخل بادمجانها را با این مخلوط پر کرده و آنها را در مخلوط گردو که در حال جوشیدن است، میگذاریم. پس از ده دقیقه، گلولههای گوشت را به آن اضافه میکنیم.
- این خورشت باید غلیظ باشد و با حرارت کم بپزد تا بادمجانها له نشوند. میتوانید در هنگام سرو از رب انار یا آبلیمو برای طعمدهی استفاده کنید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی