رسپی

دستور تهیه ی سالاد تبوله سالاد محبوب لبنانی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد تبوله و اصول سالاد تبوله لبنانی

اگه از من بپرسن میگم سالاد شیرازی خودمون یکی از خوشمزه‌ترین و زیباترین سالادهای دنیاست. حالا تصور کنین نظر من درباره سالاد تبوله که چند رنگ بیشتر از سالاد شیرازی داره چیه. سالاد تبوله هم یکی از سالادهای ساده و خوشمزه و البته بسیار زیباست که خیلی مغذی و مفیده. در این مطلب دستور تهیه این سالاد لبنانی رو می‌گذارم که به راحتی می‌توانید تهیه کنید و سفره‌تان را رنگین‌تر کنید. با رضیم همراه باشید.

دستور تهیه تبوله لبنانی – سالاد بلغور خوشمزه

مواد لازم برای تبوله لبنانی

  • بلغور نصف لیوان
  • روغن زیتون 3 قاشق
  • آب جوش 3/4 لیوان
  • جعفری خرد شده 1 و 1/2 لیوان
  • پیازچه خرد شده نصف لیوان
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده 2 عدد
  • خیار متوسط 1 عدد
  • آبلیمو تازه 3 قاشق
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه سالاد لبنانی

  1. بلغور را در یک کاسه بریزید و با 1 قاشق روغن خوب هم بزنید.
  2. آب جوش را اضافه کنید و روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید.
  3. به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق نگهداری کنید.
  4. پس از این مدت، بلغور را آبکشی کنید تا آب اضافی کاملاً خارج شود.
  5. بلغور را به کاسه مورد نظرتان انتقال دهید و بقیه مواد مثل گوجه فرنگی، خیار، پیازچه، جعفری و آبلیمو و ادویه‌ها را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  6. 2 قاشق روغن زیتون باقی‌مانده را هم اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد تبوله

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در: 20 دقیقه
  • وعده: پیش غذا، میان وعده
  • دسته بندی دستور آشپزی: سالاد و اردور
  • مواد لازم: بلغور گندم، پیازچه، خیار، روغن زیتون، گوجه فرنگی

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا