رسپی

دستور تهیه ی سس سالسا به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چطور سس سالسا درست کنیم؟

سس سالسا یکی از سس‌های خوشمزه و محبوب مکزیکی است که طعم تندی دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه‌ی آن را یاد بگیریم.

سس سالسا _ طرز تهیه سس سالسا

مواد لازم برای تهیه سس سالسا مکزیکی

  • گوجه‌فرنگی رسیده بزرگ ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز کوچک ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • پیازچه متوسط ۸ عدد
  • گشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل جلاپینو (هالوپینو) ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه ۲-۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس سالسا مکزیکی

  1. ابتدا گوجه‌فرنگی‌های رسیده را آماده کنید و دانه‌های آن‌ها را بگیرید.
  2. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید.
  3. فلفل دلمه‌ای سبز را هم خرد کنید.
  4. حبه‌های سیر را به کوچک‌ترین اندازه ممکن خرد کنید.
  5. پیازچه‌ها را نیز خرد کنید.
  6. گشنیز تازه را خوب بشویید و آن را ساطوری کنید.
  7. فلفل جلاپینو یا هالوپینو را هم خیلی ریز خرد کنید.
  8. همه مواد خرد شده را در یک ظرف مخلوط کنید و بعد آب لیمو و نمک را به آن‌ها اضافه کنید.
  9. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و سس سالسا را تا سرو در یخچال نگهداری کنید.
  10. سس سالسای خوشمزه شما آماده است.

می‌توانید این سس را کنار انواع غذاهای مکزیکی یا حتی با چیپس ذرت و نان ترتیلا نوش جان کنید.

نکته‌ها برای تهیه سس سالسا

  • اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی فلفل قرمز به ترکیب اضافه کنید که باعث تندتر شدن سس می‌شود.
  • اگر فلفل جلاپینو تازه در دسترس نبود، می‌توانید از ترشی آن استفاده کنید.
  • ترکیب فلفل جلاپینو، گشنیز و سیر طعم خوبی دارد. سعی کنید از مواد اصلی گفته شده استفاده کنید و آن‌ها را تغییر ندهید.

تهیه شده توسط مجله‌ی رضیم

مریم امینی

وب‌سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا