رسپی

دستور تهیه ی همبرگر سالم خانگی با طعم گوشت و سویا + همبر گیاهی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

همبرگر خانگی خوشمزه با سویا (مرحله به مرحله)

همبرگر یک نوع ساندویچ گوشت است که با مخلفات مختلف و در نان گرد سرو می‌شود.

معمولاً همبرگر را با گوشت گاو درست می‌کنند و در بعضی مناطق از گوشت گوسفند هم استفاده می‌شود. این همبرگرها بیشتر به صورت گریل یا سرخ شده تهیه می‌شوند. ولی نوع دیگری از همبرگر هم وجود دارد که مخصوص گیاه‌خواران است و با سویا درست می‌شود.

این همبرگر گیاهی طعمی متفاوت از همبرگر معمولی دارد، اما هر دو خوشمزه هستند و طرفداران زیادی دارند. برای یادگیری طرز تهیه این همبرگر گیاهی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی با سویا

  • سویا
  • پیاز
  • نمک و فلفل
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • دارچین
  • جوز هندی

طرز تهیه همبرگر با سویا

  1. برای شروع، ابتدا سویا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید. بعد از آن، آن را برای ۵ دقیقه روی حرارت بپزید.
  2. پس از پختن، سویاها را در مخلوط‌کن بریزید و به صورت پوره در آورید. شما می‌توانید از هر روشی برای پوره کردن سویا استفاده کنید.
  3. پیاز را هم به همان صورت پوره کنید و سپس آن را با سویا مخلوط کنید.
  4. در مرحله بعد، تخم‌مرغ‌ها و ادویه‌ها را به مایه همبرگر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. سپس از مایه همبرگر، گلوله‌های کوچکی بردارید و به شکل همبرگر در آورده و در روغن سرخ کنید.
  6. پس از سرخ شدن همبرگرها، می‌توانید آنها را در نان ساندویچ و با مخلفات دلخواه سرو کنید.

چند نکته مهم در تهیه همبرگر با سویا

  • همبرگرها را در فریزر قرار دهید تا هنگام سرخ شدن به هم نچسبند.
  • با همین ترکیب، می‌توانید یک همبرگر گیاهی خوشمزه بدون گوشت تهیه کنید.
  • این همبرگر بدون گوشت ممکن است کمی شکننده باشد، بنابراین حتماً به آن توجه کنید.
  • گرفتن آب سویا و پیاز رنده شده بسیار مهم است زیرا به انسجام همبرگر کمک می‌کند.
  • برای مزه بهتر، می‌توانید کمی زعفران دم‌کرده و سماق به مواد اضافه کنید.
  • همبرگر با گوشت طعم و انسجام بهتری دارد، اما همبرگر گیاهی با چاشنی‌های گفته شده هم طعم خوبی خواهد داشت.
  • امیدواریم از تهیه این همبرگر خوشمزه لذت ببرید و آن را با دورچین‌های خوشمزه مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده، چیپس خانگی و سس‌های مختلف مصرف کنید.


گردآوری شده مجله ی رضیم


مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا