رسپی

دستور تهیه ی کباب ترش گیلانی به روش ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تهیه کباب ترش با فرمول ساده

در این قسمت از سایت رضیم دستور درست کردن کباب ترش را برای شما آماده کرده‌ایم. امیدواریم که برایتان مفید باشد. با ما همراه باشید.

کباب ترش – دستور تهیه کباب ترش گیلانی

مواد لازم برای کباب ترش (گیلانی)

  • گوشت گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم
  • گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم
  • رب انار ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • روغن زیتون یا مایع ½ لیوان
  • جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون ۳ قاشق خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه کباب ترش دلچسب

  1. در یک کاسه روغن، پیاز و سیر رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، گردوی چرخ شده، فلفل و رب انار را با هم مخلوط کنید.
  2. گوشت را که به تکه‌های بزرگ و یکنواخت برش زده‌اید به این مخلوط اضافه کنید (در پایان پخت نمک را اضافه کنید تا کباب سفت نشود).
  3. روی کاسه را بپوشانید و برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خورد گوشت بروند. بعد از این مدت، تکه‌های گوشت را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید (این فاصله باعث می‌شود کباب بهتر بپزد).
  4. سیخ‌ها را روی کباب‌پز یا آتش بگذارید و وقتی کباب کمی خودش را گرفت، رویش نمک بپاشید تا ترد بماند (بهترین روش برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی، آتش ذغال است).
  5. کباب ترش طعم بسیار خوبی دارد و با برنج زعفرانی یا نان سرو می‌شود.

دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش

  • برای اینکه گوشت کباب نرم بماند، نمک را در مراحل پایانی پخت اضافه کنید.
  • در گیلان به جای مخلوط سبزی‌های گفته شده، از چوچاق که یک سبزی محلی است، استفاده می‌کنند.

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا