رسپی

دستور تهیه ی کیک تمشک خوشمزه و وسوسه انگیز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آشنایی با طرز تهیه کیک تمشک

کیک تمشک یک دسر بسیار زیبا و لذیذ است. امروز در آشپزخانه‌ی رضیم با طرز تهیه‌ی این کیک به سبک قنادی‌ها آشنا می‌شوید.

طرز تهیه کیک تمشک در خانه

مواد لازم برای تهیه کیک تمشک

  • آرد 250 گرم
  • کره نرم شده 130 گرم
  • شکر 180 گرم
  • تمشک 60 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • پودر شکر 60 گرم
  • شیر یا ماست 100 گرم
  • بکینگ پودر 15 گرم

طرز تهیه کیک لذیذ تمشک

  1. تمشک‌ها را خوب بشویید و خشک کنید، سپس با 1 قاشق پودر شکر مخلوط کنید.
  2. شکر و 120 گرم از کره را خوب هم بزنید تا کرم مانند شود.
  3. زرده و سفیده‌ها را جدا کنید. زرده‌ها را یکی یکی به مواد کرمی اضافه کنید و بعد از هر کدام خوب هم بزنید.
  4. بعد از اضافه کردن تمام زرده‌ها، شیر یا ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا صاف شود.
  5. سفیده‌ها را جداگانه هم بزنید تا فرم بگیرند و سفیدی شوند.
  6. سفیده‌ها را به بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. 10 گرم باقی‌مانده کره را برای چرب کردن قالب استفاده کنید و سپس مواد را در قالب بریزید و تمشک‌ها را روی آن قرار دهید. قالب را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
  7. پس از پخت، کیک را با پودر قند تزئین کنید.
  8. اگر نتوانستید تمشک پیدا کنید، می‌توانید با توت‌فرنگی درست کنید، اما با تمشک بهتر خواهد بود. نوش جان!

جمع‌آوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا