رسپی

دستور خانگی کیک داکواز با پودر بادام و شکر خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه داکواز و نکات طلایی برای پخت بهتر آن در خانه

داکواز (Dacquoise)، نوعی دسر و کیک است که با استفاده از پودر بادام، مرنگ و شکر درست می‌شود. این نام از واژهٔ dacquois به معنی شهر دکس در جنوب فرانسه گرفته شده است. این کیک معمولاً گرد و از چند لایه تشکیل شده است.

مواد لازم برای خمیر کیک داکواز

سفیده تخم مرغ: سفیدهٔ ۴ عدد تخم مرغ یا ۱۴۰ گرم
شکر (داخل سفیده): ۴۰ گرم
پودر بادام: ۱۰۰ گرم
پودر قند یا شکر (داخل پودر بادام): ۶۰ گرم
پودر قند و شکر (برای روی خمیر): به میزان لازم

مواد لازم برای کرم کارامل کره

شکر: ۴۰ گرم
آب: یک قاشق غذاخوری یا ۱۵ میلی لیتر
خامه: ۶۰ میلی لیتر
کره: ۸۰ گرم
لیکور قهوه Kahlúa (می‌توانید به جای آن پودر نسکافه استفاده کنید و در آب گرم حل کنید): یک قاشق چایخوری

دستور تهیه کیک داکواز

قبل از شروع، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و یک ماسورهٔ بدون دندانه که قطر آن یک سانتیمتر است را در قیف قنادی قرار دهید. پودر قند و الک برای ریختن را نیز آماده کنید.

۱. پودر بادام را بر روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه برشته کنید.

۲. سفیده را بزنید تا کاملاً کف کند. شکر را در سه مرحله به سفیده اضافه کرده و بزنید تا سفیده سفت شود.

۳. پودر بادام برشته شده، پودر قند و سفیده را با هم مخلوط کنید.

۴. مواد مخلوط شده را در قیف ریخته و خمیر را به شکل نوارهایی با عرض ۳ سانتیمتر بر روی کاغذ روغنی در سینی بریزید. این مقدار مایه را میتوان به ۳۶ تکه تقسیم کرد. همچنین می‌توانید خمیر را به صورت مارپیچ روی کاغذ بریزید تا گرد شود.

۵. پودر قند یا شکر را از الک عبور داده و روی خمیر بپاشید.

۶. در فر که قبلاً گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه به مدت ۵ دقیقه و سپس ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پس از پخت، شیرینی را روی پنجره سرد کن کیک بگذارید تا سرد شود.
می‌توانید شیرینی را به همین شکل سرو کنید یا بین دو تکه از آن کرم کارامل کره و کشمش خیسانده شده قرار دهید.

دستور تهیه کرم کارامل کره

۱. شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا رنگ آن تغییر کند و به رنگ کارامل دربیاید. خامه‌ی جوشیده را به این کارامل اضافه کرده و بگذارید تا سرد شود.
کره را آنقدر هم بزنید تا حالت کرم بگیرد. سپس کرم کارامل را به تدریج به کره اضافه کرده و لیکور قهوه یا کمی نسکافه حل شده در آبجوش را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود.

نکته طلایی برای تهیه کیک داکواز

داکواز برای فریز کردن بسیار مناسب است و می‌توانید آن را در فریزر نگهداری کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور خانگی کیک داکواز با پودر بادام و شکر خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا