رسپی

دسر سوپانگل؛ دسر خوشمزه و مقوی برای افطار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر سوپانگل؛ دسر خوشمزه و مقوی برای افطار

دسر سوپانگل یک دسر خوشمزه و معروف از ترکیه است که با شیر، آرد، شکر، تخم مرغ، پودر کاکائو و کره تهیه می‌شود. درست کردن این دسر شکلاتی خیلی ساده است و در زمان کمی آماده می‌شود. در ادامه به شما دستور تهیه دسر سوپانگل به همراه نکات مهم و روش‌های تهیه‌اش را ارائه می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه دسر سوپانگل

شیر: ۱ لیتر
آرد سفید قنادی: ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۷۰ گرم
کره: ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان دلخواه

دستور تهیه دسر سوپانگل خوشمزه

برای شروع، آرد را با پودر کاکائو، وانیل، زرده تخم مرغ و شکر در یک قابلمه مناسب ریخته و به آرامی شیر را به آن اضافه کنید. سریع هم بزنید تا آرد گلوله نشود و مخلوط یکنواختی به دست آورید. برای راحتی می‌توانید از همزن برقی در دور تند به مدت ۳۰ ثانیه استفاده کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا غلیظ و پخته شود.

وقتی که مواد به غلظت فرنی رسید، اجاق را خاموش کنید و شکلات و کره را به قابلمه اضافه کنید و تا ذوب شدن آن‌ها هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
حالا ظرف‌های دلخواه برای سرو دسر را آماده کنید. می‌توانید این دسر را در لیوان دسر یا پیاله به صورت تک‌نفره سرو کنید یا داخل ظرف بزرگ‌تر بریزید. بعد از ریختن دسر در ظرف، می‌توانید روی آن را با پودر کاکائو و پودر پسته تزیین کنید. نوش جان!

نکته : دسر سوپانگل یک نوع دسر شکلاتی است و شکلات بخش اصلی آن است. به همین دلیل مقدار شکر در دستور کم است. اگر شما طرفدار معجون‌های شیرین‌تر هستید، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید و اگر شیرینی کمتری دوست دارید، می‌توانید مقدار شکر را کاهش دهید.

منبع : فرارو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا