دیگه نگو ناهار چی درست کنم؟ (پیشنهادات ویژه سه شنبه ۲۹ خرداد)

“`html
امروز برای ناهار چه غذایی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با این سوالات روبرو هستید، نگران نباشید! چون رضیم بلاگ امروز گزینههای متنوع و جذابی رو برای شما فراهم کرده تا در انتخاب غذا برای ناهار دغدغهای نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- کباب تابهای عربی
کباب تابهای عربی، یک غذای بسیار محبوب است که به خاطر طعم خوشمزه و تندش، طرفداران زیادی داره. این کباب به راحتی قابل تهیه است و هر کسی میتواند با مواد سادهای مثل گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر و فلفل سبز آن را در خانه درست کند.
مراحل تهیه کباب تابهای عربی
برای تهیه کباب تابهای عربی مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا یک عدد پیاز را به صورت درشت رنده کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافیاش گرفته شود. سپس، پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده در یک ظرف بریزید.
- بعد از آن، سیر و فلفل سبز را ریز رنده کنید و به همراه فلفل قرمز، ادویه کاری، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید. مواد را با دست خوب ورز دهید تا مخلوط و یکدست شود.
- سپس، روی ظرف را بپوشانید و آن را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
- بعد از یک ساعت، مخلوط گوشتی را از یخچال بیرون بیاورید. یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن بریزید تا داغ شود.
- حالا مقداری از مخلوط را بردارید و به شکل دلخواه درست کنید. کبابها را در تابه قرار دهید و اجازه دهید یک سمت آنها خوب سرخ شود، سپس آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی کباب تابهای عربی کلیک کنید.
۲- خورش آلبالو با مرغ
خورش آلبالو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که طعمی ترش و ملس دارد و در فصل تابستان بسیار محبوب است. این خورش را میتوان با روشهای مختلف و با انواع گوشت مثل مرغ، گوشت گاو و یا گوشت چرخکرده تهیه کرد.
مراحل تهیه خورش آلبالو با مرغ
برای تهیه خورش آلبالو با مرغ مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت گذاشته و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. سپس تکههای مرغ شستهشده را به آب جوش اضافه کنید.
- ۵ تا ۷ دقیقه بگذارید مرغ در آب بجوشد. سپس آنها را از قابلمه خارج کرده و با کمی آب بشویید تا بوی زهم مرغ گرفته شود.
- بعد تکههای مرغ را با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه طعمدار کرده و در قابلمه مناسبی قرار دهید. مقداری روغن و آب به آن اضافه کرده و مرغ را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزید.
- بعد از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کنید، استخوانها را جدا کرده و با چنگال گوشت مرغ را ریشریش کنید. سپس پیاز را نگینی خرد کنید.
- در قابلمهای که قرار است خورش را درست کنید کمی روغن بریزید و پیازهای خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
- سپس تکههای ریشریششده مرغ را به پیازها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. حالا میتوانید به سراغ آلبالوها بروید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی خورش آلبالو با مرغ کلیک کنید.
۳- سوفله مرغ با قارچ
سوفله مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در سطح جهانی شهرت دارد. این غذا در فر یا تنور پخته میشود و در همان ظرفی که پخته شده، سرو میشود. سوفله
“““html
به معنای بالا آمده و پف کرده است. بهترین ظروف برای پخت سوفله، ظرفهای پیرکس یا سرامیکی تک نفره یا بزرگتر هستند.
مراحل تهیه سوفله مرغ با قارچ
مراحل تهیه سوفله مرغ با قارچ به شرح زیر است:
- ابتدا سینه مرغ را بشویید و در یک قابلمه بگذارید. کمی نمک، فلفل سیاه و برگ بو به مرغ اضافه کنید. سپس یک پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار دهید.
- پیاز را بشویید و به دو نیمه برش بزنید. پیاز را به قابلمه اضافه کنید و منتظر بمانید تا مواد به جوش بیایند. بعد از آن حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید مرغ به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه بپزد.
- زمانی که مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس با دو چنگال مرغ را ریشریش کنید.
- حالا یک تابه روی حرارت بگذارید و آرد سفید را در آن بریزید. آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره و شیر را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس غلیظ و یکنواختی درست شود. در این مرحله کمی فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی سوفله مرغ با قارچ کلیک کنید.
۴- تاس کباب یزدی
تاس کباب یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه یزدی است که با گوشت تکهای (خورشتی) درست میشود و شما میتوانید آن را با پلو، کته یا بهصورت خوراک با نان بخورید.
جزء اصلی این غذا گوشت گوسفند یا گاو است که در ظرفی به نام تاس پخته میشود. بهاینترتیب این غذا تاسکباب نامیده میشود. البته میتوانید این کباب را در قابلمه یا ماهیتابه همراه با سیبزمینی، بادمجان، پیاز، هویج و آلو بخارا درست کنید.
مراحل تهیه تاس کباب
مراحل تهیه تاس کباب یزدی به شرح زیر است:
- اول از همه آلو بخارا را آماده کنید. بهتر است آلوهای شسته شده را در ظرفی به مدت چند ساعت بخیسانید تا نرم شوند. برای راحتی در سرو غذا میتوانید هستههای آنها را جدا کنید.
- حالا وقت گوشت است. شما میتوانید از گوشت گوسفند، گاو یا ترکیبی از این دو استفاده کنید. گوشت را بشویید و داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آن برود. سپس آنرا به قطعات مکعبی یکسان برش بزنید.
- بعد نوبت پیاز است. پیاز شسته شده را پوست کنده و حلقه حلقه برش بزنید. ته تابه مناسب کمی روغن بریزید و حلقههای پیاز را در آن بچینید.
- حالا تکههای گوشت را روی پیازها بگذارید، درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد کمی نیمپز شوند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی تاس کباب یزدی کلیک کنید.
۵- گراتن کدو سبز
گراتن کدو سبز یکی از غذاهای کم کالری و خوشمزه است که میتواند بهعنوان پیشغذا یا یک غذای سبک در ناهار سرو شود. برای تهیه این غذا به چند ماده ساده مانند کدو سبز، شیر، آرد سفید، سینه مرغ، فلفل دلمهای و پنیر ورقهای گودا نیاز دارید.
مراحل تهیه گراتن کدو سبز
مراحل تهیه گراتن کدو سبز به شرح زیر است:
- ابتدا باید مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید…
- مرغ خرد شده را به همراه فلفل دلمهای خرد شده، مقداری سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و کمی روغن در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد.
- سپس کدوها را شسته و به صورت نازک برش بزنید. چون کدو حین پخت آب میاندازد، قبل از پخت، کدوها را با مقداری نمک و فلفل مزهدار کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. همچنین میتوانید برشهای کدو را گریل کنید که استفاده از روغن کمتر باشد.
- برای درست کردن سس بشامل (سفید)، آرد را در یک قابلمه کوچک بریزید، شیر را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا غلظت آن مانند فرنی شود. سپس از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- حالا کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و یک لایه کدو در آن قرار دهید. سپس تکههای مرغ پخته شده را به شکل ریش ریش برش زده و روی کدوها بریزید. بعد کمی سس روی مواد بریزید تا همه آنها را بپوشاند.
“““html
برای ادامه رسپی این غذای رژیمی و مخصوص روی لینک رسپی گراتن کدو سبز کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را آماده کردهایم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.