رسپی

راز اسفنجی شدن کیک‌های ژاپنی را در این رسپی ببینید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر هر بار با دیدن کیک‌های ژاپنی از نرمی و لطافت آن‌ها شگفت‌زده می‌شوید، حالا زمان آن رسیده که خودتان دست به کار شوید. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا چگونگی نرم و اسفنجی شدن کیک‌های ژاپنی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک‌ اسفنجی ژاپنی

برای تهیه کیک‌های ژاپنی به مواد زیر نیاز دارید:

پنیر خامه‌ای  ۲۰۰ گرم
شیر ۵۰ گرم
کره  ۳۰ گرم
زرده تخم‌مرغ ۳ عدد
آبلیمو  ۲ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
سفیده تخم‌ مرغ ۳ عدد
شکر  ۶۰ گرم
کشمش  ۱۰ تا ۲۰ گرم

مراحل تهیه کیک اسفنجی ژاپنی

برای درست کردن کیک اسفنجی ژاپنی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پنیر خامه‌ای را آب کنید

در ابتدا، در یک قابلمه نچسب، پنیر خامه‌ای، شیر و کره را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط یکدست شد، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: زرده‌ها را اضافه کنید

زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با آبلیمو به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.

مرحله سوم: آرد را الک کنید

یک الک را بالای قابلمه بگیرید و آرد را از آن رد کنید و با نشاسته ذرت داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مواد با هم مخلوط شدند، قابلمه را کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی تریلیچه (کیک خیس خامه‌ای کاراملی)

مرحله چهارم: سفیده را فرم دهید

شکر و سفیده را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به اندازه‌ای هم بزنید که سفیده شل و نرم شود.

مرحله پنجم: همه مواد را با هم مخلوط کنید

مقداری از سفیده را به زرده‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس تمام مواد را به سفیده اضافه کنید. با دقت هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکی رژیمی فوری؛ ۱۰ دقیقه‌ای در ماهیتابه

“““html
کیک اسفنجی ژاپنی

مرحله ششم: کیک را در فر بگذارید

یک قالب گرد کیک آماده کنید و در آن کاغذ روغنی بگذارید. سپس کشمش‌ها را در کف قالب بریزید و مخلوط کیک را روی آنها قرار دهید. قالب کیک را روی سینی فر بگذارید و کمی آب داغ در سینی بریزید. مطمئن شوید که کف قالب حداقل ۲ سانتی‌متر در آب داغ قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک ردولولت (مخملی قرمز)

راز اسفنجی شدن کیک‌های ژاپنی را در این رسپی ببینید

نکات کلیدی در تهیه کیک اسفنجی ژاپنی

در اینجا دو نکته مهم برای تهیه کیک اسفنجی ژاپنی به شما می‌گوییم. با ما همراه باشید.

  • ابتدا کیک را به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه در فر بپزید و سپس آن را با دمای ۱۲۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه ادامه دهید.
  • پس از پخت، در فر را به مدت ۱۰ دقیقه باز بگذارید تا کیک کمی خنک شود.

کیک‌های اسفنجی ژاپنی به خاطر بافت نرم و خاصشان، بسیار محبوب شده‌اند. در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش دادیم تا بتوانید در خانه خودتان این کیک را بپزید و از طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا