جانوران و طبیعت

راهنمای مواظبت از ماهی قرمز عید (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

راهنمای مراقبت از ماهی قرمز عید

اگر می‌خواهید ماهی‌های قرمز زیبا و شاداب شما مدت بیشتری زندگی کنند و در تنگ خود بیشتر شنا کنند، باید چند نکته را رعایت کنید تا شرایط خوبی را برای آن‌ها فراهم کنید.

ماهی قرمز به چیزهایی مانند آب، هوا، دما و غذا نیاز دارد تا سالم بماند و عمر طولانی‌تری داشته باشد.

*ماهی را از فروشگاه‌های مجاز خریداری کنید که مجوز فروش ماهی زینتی دارند. از خرید ماهی از دست‌فروشان و دوره‌گردها خودداری کنید، چون هم از نظر بهداشتی مشکل دارند و هم ماهی‌هایی که در شرایط بد نگه‌داری می‌شوند عمر کوتاهی خواهند داشت.

(فروشگاه‌های معتبر معمولاً سقف دارند و امکانات شستشو و ضدعفونی مناسب را فراهم می‌کنند.)

*برای اینکه ماهی بتواند اکسیژن بیشتری دریافت کند، تنگی را انتخاب کنید که دهانه‌اش وسیع باشد.

* بهترین دما برای نگهداری ماهی بین ۲۲ تا ۲۶ درجه سانتی‌گراد است. سعی کنید از تغییرات ناگهانی دما پرهیز کنید.

*اگر می‌خواهید ماهی قرمز را برای مدت طولانی در خانه یا کنار سفره هفت سین نگه دارید، حدود یک لیتر آب برای هر ماهی در نظر بگیرید.

راهنمای مواظبت از ماهی قرمز عید (2 نکته مهم)

*برای تعویض آب تنگ، نیمی از آب را خالی کرده و سپس آب تازه‌ای با دمای مناسب به تنگ اضافه کنید (بهتر است آب را ابتدا در ظرف دیگری بریزید و ۲۴ ساعت بگذارید بماند تا کلر آن خارج شود و دما به دمای محیط برسد).

*تا حد ممکن از غذاهای مخصوص ماهی که در بازار موجود است استفاده کنید.

*هرگز از ماسه‌های رنگ شده و مصنوعی استفاده نکنید.

*ماهی‌ها نباید در نور مستقیم خورشید قرار گیرند، ولی بهتر است در جایی باشند که تغییرات روز و شب را حس کنند.

*از خرید ماهی‌های بیمار و بی‌حال و آن‌هایی که روی بدن‌شان لکه‌های سفید دارند خودداری کنید. اگر ماهی‌ای بیمار شد یا مرد، باید آن را سریعاً از بقیه جدا کنید.

*از اضافه کردن ماهی جدید به تنگ تا زمانی که از سلامت آن مطمئن نشده‌اید، خودداری کنید.

منبع: همشهری آنلاین

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا