رسپی

رسپی اسموتی گوجه سبز؛ خوشمزه و جذاب

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

با ورود به فصل بهار و دسترسی به میوه‌های خوشمزه، می‌توانید از طعم اسموتی‌های ترش لذت ببرید. اگر طعم ترش مثل گوجه سبز را دوست دارید، این اسموتی دقیقاً مناسب شماست. اسموتی نوعی نوشیدنی است که معمولاً از پوره میوه یا ترکیب چند میوه با طعم‌دهنده‌های مختلف تهیه می‌شود. اسموتی گوجه سبز یکی از این تنوع‌ها است که شاید نامش را نشنیده باشید.

ما امروز در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه اسموتی گوجه سبز را به شما آموزش خواهیم داد. با همراهی ما ادامه مطلب را بخوانید تا تمامی نکات لازم برای تهیه این اسموتی را یاد بگیرید.

رسپی اسموتی گوجه سبز

  • مدت زمان آماده‌سازی این اسموتی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
  • مقادیر این مواد برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و می‌توانید با ضرب و تقسیم ساده، مقدار مواد را برای تعداد بیشتری افزایش دهید.
  • به طور کلی، تهیه این اسموتی کار چندان دشواری نیست.

بیشتر بخوانید: رسپی دتاکس واتر؛ معجزه‌ای برای لاغری

مواد لازم برای تهیه اسموتی گوجه سبز:
گوجه سبز ۲۵۰ گرم
آب زغال‌اخته ۱ پیمانه
نمک و گلپر به مقدار دلخواه
لواشک ۱/۲ پیمانه

مرحله اول: آماده‌سازی گوجه سبز

گوجه سبزها را خوب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان برود.

شاخه‌های کوچک میوه را جدا کنید.

گوجه سبزها را روی میز کار بگذارید و با گوشت‌کوب آن‌ها را کمی بکوبید.

بیشتر بخوانید: رسپی شربت گوجه سبز

این کار به شما کمک می‌کند تا هسته‌ آن‌ها را راحت‌تر جدا کنید.

بعد از کوبیدن گوجه سبزها، هسته‌ها را جدا کنید.

گوجه سبزها را در یک کیسه زیپ‌دار یا ظرف درب‌دار قرار دهید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید. (اگر زمان ندارید، این مرحله را هم می‌توانید رد کنید.)

مرحله دوم: ترکیب مواد اسموتی

برای تهیه این اسموتی می‌توانید از مخلوط‌کن، میکسر یا خردکن استفاده کنید.

گوجه‌سبزهای نیمه یخ‌زده، نمک، گلپر، آب زغال‌اخته و لواشک را در مخلوط‌کن بریزید.

چند پالس بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

شما می‌توانید از هر طعم لواشکی که دوست دارید استفاده کنید.

رسپی اسموتی گوجه سبز؛ خوشمزه و جذاب

مرحله سوم: سرو نوشیدنی

اسموتی خوشمزه و جذاب شما آماده است. چند تکه یخ در لیوان بریزید.

از نوشیدنی روی یخ‌ها بریزید و لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی توت فرنگی و انبه

نکات تهیه اسموتی گوجه سبز

در تهیه اسموتی گوجه سبز به ۵ نکته زیر توجه کنید:
“““html

  • اگر از گوجه سبزهای شیرین و رسیده استفاده کنید، طعم اسموتی شما شیرین و ملس خواهد بود.
  • می‌توانید به جای آب زغال‌اخته، از آب زرشک استفاده کنید.
  • برای اینکه طعم اسموتی بهتر شود، می‌توانید مقداری عسل یا شکر اضافه کنید.
  • می‌توانید کمی نعناع تازه به اسموتی خود اضافه کنید تا عطر بهتری داشته باشد. نعناع همچنین طبع سرد این نوشیدنی را متعادل می‌کند.
  • این اسموتی را می‌توانید با گوجه سبز، نمک و آب سرد هم تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک گوجه سبز

اگر دنبال طعم‌های جدید هستید، این اسموتی را حتماً امتحان کنید.

امیدواریم این دستور پخت مورد علاقه شما آشپزها قرار بگیرد و بتوانید به راحتی این نوشیدنی خوشمزه را درست کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا