رسپی

رسپی بستنی رژیمی با ماست؛ فقط با ۳ قلم مواد

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بستنی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهاست، اما به خاطر کالری بالایی که دارد و مواد افزودنی ناسالم، گاهی از خوردن آن صرف‌نظر می‌کنیم. شما می‌توانید با استفاده از مواد طبیعی و سالم مثل ماست، پسته و عسل، یک بستنی رژیمی درست کنید و از طعم خوش آن لذت ببرید. در این مقاله از مجله رضیم دستور تهیه یک بستنی رژیمی خوشمزه را با شما در میان می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه بستنی رژیمی

برای تهیه بستنی رژیمی به مواد زیر نیاز دارید:

پسته ۱ پیمانه
ماست یونانی کم چرب ۵۰۰ گرم
عسل ۴ قاشق غذاخوری
وانیل  ۱/۲ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

مراحل تهیه بستنی رژیمی

  • برای آماده‌سازی مواد اولیه ۳-۵ دقیقه وقت نیاز است و برای تهیه نهایی بستنی ۲-۳ ساعت زمان می‌برد.
  • مقدار مواد گفته شده مناسب برای ۲-۳ نفر است و شما می‌توانید به راحتی با حساب و ضرب در عددهای دیگر این مقدار را بیشتر کنید.
  • درجه سختی تهیه این بستنی متوسط است.

مرحله اول: ترکیب ماست و عسل

ماست یونانی، عسل و وانیل (اگر استفاده می‌کنید) را در مخلوط‌کن بریزید.

مواد را به مدت ۱-۲ دقیقه با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شوند.

بهتر است از ماست غلیظ و شیرین استفاده کنید. ماست‌های محلی که ترش یا رقیق هستند، طعم بستنی شما را تغییر می‌دهند.

ماست یونانی منبع خوبی از پروتئین است و کمک می‌کند احساس سیری بیشتری داشته باشید.

مرحله دوم: آماده‌سازی و افزودن پسته

مغز پسته را با آسیاب، خردکن یا چاقو خرد کنید.

پسته خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و برای چند ثانیه مخلوط کنید تا پسته‌ها یکدست در بستنی پخش شوند.

برای طعم بهتر می‌توانید از میوه‌های خشک مثل توت یا آلبالو خشک هم استفاده کنید.

اگر می‌خواهید بستنی شکلاتی درست کنید، می‌توانید مقدار کمی پودر کاکائو به مخلوط اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی یخی شاتوت

مرحله سوم: انتقال به فریزر

مخلوط آماده‌شده را در ظرف مناسب بریزید و درب آن را ببندید.

ظرف را در فریزر به مدت ۲-۴ ساعت قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

رسپی بستنی رژیمی با ماست؛ فقط با ۳ قلم مواد

اگر دوست دارید بستنی نرم‌تری داشته باشید، می‌توانید هر ۳۰ دقیقه مخلوط را از فریزر بیرون آورده و هم بزنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه بستنی رژیمی با ماست

بیشتر بخوانید: تنها تنقلاتی که خوردن آن برایتان مفید است

مرحله چهارم: تزئین و سرو

قبل از سرو، بستنی را ۱۰-۵ دقیقه در دما اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.

سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با پسته خرد شده تزئین کنید.

می‌توانید این بستنی را به مدت چند روز در فریزر نگهداری کنید.

این بستنی خیلی ساده و سریع با استفاده از مواد طبیعی و سالم درست می‌شود و نسبت به بستنی‌های صنعتی کالری کمتری دارد. این بستنی فاقد مواد نگهدارنده، رنگ‌های مصنوعی و سایر افزودنی‌هاست.

بستنی رژیمی یک میان‌وعده عالی برای روزهای گرم یا دسر خوشمزه‌ای برای پایان یک وعده غذایی است. با رعایت نکات گفته شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید یک بستنی خانگی، سالم و خوشمزه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا