رسپی

رسپی «ترشی سیب و به»؛ میوه‌ای و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی یکی از چاشنی‌هایی است که در بیشتر سفره‌ها وجود دارد. یکی از این چاشنی‌های خوشمزه و خاص، ترشی سیب و به است که می‌توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم همراه ما باشید تا طرز تهیه این ترشی میوه‌ای را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به رسپی

برای تهیه ترشی سیب و به، ابتدا بادمجان و هویج خرد شده را همراه با آب و سرکه بپزید و سپس سیب و به خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه ادویه‌ها، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و بعد از نمک زدن، حرارت را خاموش کنید. برای جزئیات بیشتر دستور تهیه ترشی سیب و به را ادامه دهید.

مواد لازم برای تهیه ترشی سیب و به

برای تهیه این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

سیب ۲ عدد
به ۱ عدد
هویج ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
سرکه سیب  ۱ و نیم لیوان
آب جوش ۲ لیوان
سیر ۳ حبه
فلفل سبز تند  ۲ عدد
سیاه دانه ۲ قاشق چای‌خوری
نمک  ۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری

 طرز تهیه ترشی سیب و به

برای درست کردن ترشی سیب و به مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

ابتدا سیب، به، بادمجان و هویج را با آب بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس همه را به قطعات یک اندازه و کوچک خرد کنید.

فلفل سبز و سیر را هم به تکه‌های کوچک برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر با آب گوجه

مرحله دوم: پخت بادمجان و هویج

در این مرحله، یک قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و هویج و بادمجان‌های خرد شده را در آن بریزید. سپس سرکه، آب جوش و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

“““html

و اجازه دهید تا بپزند.

مرحله سوم: سیب و به را اضافه کنید

بعد از گذشت ۵ دقیقه، سیب و به خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه مواد بجوشد و سپس فلفل سیاه و سیاه دانه را به همراه سیر و فلفل سبز تند اضافه کنید و هم بزنید.

بیشتر بخوانید: ۳ رسپی ترشی کدو حلوایی

مرحله چهارم: ترشی آماده است

۲ دقیقه بعد از اینکه سیر و فلفل را اضافه کردید، حرارت را خاموش کنید و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از اینکه حرارت ترشی به دمای محیط رسید، آن را در یک ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

رسپی «ترشی سیب و به»؛ میوه‌ای و خوشمزه

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ترشی سیب و به را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم تا فصل به تمام نشده است حتما این ترشی خوشمزه و آسان را درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا