رسپی جوجه چینی پفکی خوشمزه؛ به سبک رستورانی

“`html
جوجه چینی یکی از غذاهای معروف و محبوب در سطح جهانی است که به روشهای متنوعی تهیه میشود. همانطور که از نام این غذا معلوم است، ریشهاش به کشور چین بازمیگردد و به دسته غذاهای فست فود یا سوخاری تعلق دارد. ولی این غذا با مواد خاصی تهیه میشود و خمیر آن نسبت به سوخاریهای معمولی شلتر است.
در این بخش از رضیم بلاگ ما بهترین و خوشمزهترین رسپی جوجه چینی را به صورت مرحله به مرحله برای شما ارائه میدهیم. پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی به شرح زیر است:
تخم مرغ | ۲ عدد |
سینه مرغ | ۲ عدد |
لیموترش | ۱ عدد |
شیر | ½ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
ماءالشعیر کلاسیک | ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
روغن مایع | به مقدار لازم |
مراحل تهیه جوجه چینی
- امادهسازی و تهیه این غذا بین ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه طول میکشد.
- این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما میتوانید با ضرب و تقسیم ساده، مقدار آن را تغییر دهید و برای تعداد بیشتری درست کنید.
- تهیه این غذا سطح سختی متوسطی دارد.
مرحله اول: آمادهسازی شیر
شیر را در قابلمهای مناسب میریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود.
توجه داشته باشید که نیازی به جوشاندن شیر نیست، فقط کمی ولرم شدن آن کافی است.
مرحله دوم: افزودن مایهخمیر فوری
مایه خمیر فوری را به شیر گرم اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید و در جای دیگری قرار دهید.
کمی صبر کنید تا خمیر مایه عمل کند. در این زمان میتوانید بقیه مواد را آماده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب تابهای
“““html
مرحله سوم: آمادهسازی سفیده
اول زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید.
سفیده را در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا پف کند و حجم بگیرد.
هم زدن را ادامه دهید تا وقتی ظرف را برمیگردانید، سفیده نریزد. حال ماءالشعیر را به سفیدهها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
مرحله چهارم: ترکیب زرده تخممرغ و بیکینگپودر
زرده تخممرغ را در یک ظرف دیگر بریزید و با چنگال کمی هم بزنید.
بیکینگپودر را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
حالا این ترکیب را به آرامی به سفیده فرمگرفته اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی اکبر جوجه اصل مازندرانی
مرحله پنجم: افزودن شیر و مایهخمیر
شیر و مایهخمیر عمل آمده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله ششم: افزودن آرد سفید، نمک و فلفل سیاه
مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا طعمها ترکیب شوند.
حالا آرد سفید را به آرامی به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گوله گوله نشود.
ادامه دهید تا مواد به غلظت ماست برسد.
مرحله هفتم: استراحت دادن مواد
روی مواد را بپوشانید و آنها را به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله هشتم: آمادهسازی مرغ
مرغها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود. استخوانهای مرغ را با چاقو جدا کنید.
سپس گوشت مرغ را به صورت رشتههای نازک و یکسان برش بزنید.
توجه کنید که بعد از پخت، گوشت مرغ کمی کوچکتر میشود. بنابراین از ریز کردن آن خودداری کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب بیاستخوان زعفرونی
مرحله نهم: طعمدار کردن مرغ
مرغهای خرد شده را در یک ظرف مناسب بریزید.
پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید.
پیازها، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن را به مرغها اضافه کنید.
مرغها را خوب ماساژ دهید تا به طعمها آغشته شوند.
توجه داشته باشید که مرغ نباید بیشتر از ۱۵ دقیقه در این مواد بماند؛ زیرا سفت میشود.
مرحله دهم: سرخ کردن جوجهچینی
یک قابلمه یا تابه مناسب انتخاب کرده و روغن را در آن بریزید.
بهتر است جوجهچینیها در هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود. تکههای مرغ را در مایه جوجهچینی بیندازید.
کمی تکههای مرغ را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای آن به مایه آغشته شود.
سپس آنها را در روغن بیندازید و بگذارید تا همه قسمتها خوب سرخ و برشته شوند.
بعد از سرخ کردن، جوجهچینیها را در صافی یا روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
جوجهچینیهای ترد و خوشمزه شما آماده سرو هستند. برخی این جوجهها را همراه برنج و برخی به عنوان خوراک یا به تنهایی با انواع سسها میل میکنند.
بیشتر بخوانید: رسپی کباب سلطانی خانگی؛ ترکیب جوجه و چنجه
امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما قرار گیرد. شما هم طبق این روش، این جوجهچینی خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.