رسپی

رسپی خاگینه کدو حلوایی؛ نرم و خوش‌عطر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کدو تنبل یا کدو حلوایی یکی از میوه‌های پاییزی است که می‌توانید با آن شیرینی و دسرهای خوشمزه‌ای تهیه کنید. خاگینه یکی از این دسرهای لذیذ است که با کدو حلوایی درست می‌شود. شما می‌توانید این دسر را به عنوان شیرینی یا میان‌وعده میل کنید. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه خاگینه کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه خاگینه کدو حلوایی، اول کدو حلوایی را به قطعات کوچک برش بزنید و در کمی آب بپزید. بعد از پختن، آن را پوره کنید و با زنجبیل، تخم‌مرغ، زعفران و آرد مخلوط کنید و در تابه‌ای که روغن داغ دارد بریزید تا بپزد. برای تهیه شربت خاگینه، شیره خرما را با آب ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید و بعد از چند دقیقه به خاگینه اضافه کنید. در ادامه مقاله به تفصیل تمام مراحل را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خاگینه کدو حلوایی

برای تهیه این دسر خوشمزه به موارد زیر نیاز دارید:

کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ ۴ عدد
زعفران به میزان دلخواه
آرد ۳ قاشق غذاخوری
شیره خرما نصف پیمانه
آب ¼ پیمانه
روغن به میزان لازم

طرز تهیه خاگینه کدو حلوایی

  • زمان آماده‌سازی: ۳۰-۴۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۳-۴ نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌ کردن کدو حلوایی

اول کدو حلوایی را بشویید و به قطعات متوسط برش بزنید. سپس در یک قابلمه کمی آب بریزید و کدو حلوایی را در آن بگذارید تا بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا مسقطی زرشک

مرحله دوم: پوره کردن کدو حلوایی

بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوستش را جدا کنید و با یک میکسر یا گوشتکوب آن را پوره کنید.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد

به پوره کدو حلوایی زنجبیل و کمی زعفران اضافه کرده و هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها کاملاً یکدست شد، آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم پرتقال + نکات

“““html

بیشتر بخوانید: رسپی دونات پرتقالی

مرحله چهارم: خاگینه را بپزید

در یک تابه نچسب کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس مخلوط خاگینه را در آن بریزید و با قاشق صاف کنید که سطح آن کاملاً یکنواخت باشد.

ابتدا حرارت گاز را زیاد کنید و بعد از چند دقیقه، شعله را کم کنید.

مرحله پنجم: شیره را آماده کنید

شیره خرما را با مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. در این مرحله شیره را به آن اضافه کنید تا چند دقیقه با هم بپزند.

بیشتر بخوانید: رسپی پای خرمالو در فر و بدون فر

رسپی خاگینه کدو حلوایی؛ نرم و خوش‌عطر

نکات تکمیلی برای تهیه خاگینه کدو حلوایی:

  • می‌توانید از پودر دارچین به جای زنجبیل استفاده کنید.
  • برای تزئین می‌توانید از کمی پودر پسته و گل محمدی استفاده کنید.
  • به جای شیره خرما می‌توانید از قند و شکر استفاده کنید.
  • اگر کدو آب زیادی به خود گرفته، قبل از پوره کردن کمی آن را فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
  • برای داشتن بافت نرم‌تر، می‌توانید کمی آرد نشاسته ذرت اضافه کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بیاورید تا بهتر ترکیب شوند.
  • خاگینه را با حرارت ملایم بپزید تا به‌خوبی پخته و نسوزد.
  • می‌توانید خاگینه را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
  • برای نرم‌تر شدن، کمی ماست به آن اضافه کنید.
  • برای عطر بهتر، کمی وانیل به خاگینه بیفزایید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی پرتقال + نکات خوشمزه‌تر شدن

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی خاگینه کدو حلوایی را معرفی کردیم. توصیه می‌کنیم این دسر خوشمزه را حتماً تهیه کنید و به عنوان میان وعده با یک نوشیدنی گرم میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا