رسپی خوراک بلغور و کنگر؛ خوشمزه و پرخاصیت

“`html
یکی از توصیههایی که متخصصان تغذیه به ما میکنند این است که طبق فصل، از سبزیجات تازه همان فصل در غذاهای خود استفاده کنیم. این کار به این دلیل است که سبزیجات تازه از ویتامینها و مواد معدنی ضروری بدن بهرهمندیم.
یکی از این سبزیجات مهم، کنگر است که تنها در فصل بهار رشد میکند. این گیاه مفید نه تنها ویتامینها و مواد معدنی لازم را برای بدنتان فراهم میکند، بلکه برای افرادی که دچار رفلاکس معده هستند نیز بسیار مفید است.
در این بخش از رضیم بلاگ ما یک رسپی برای تهیه خوراک بلغور و کنگر داریم.
بلغور گندم | ۱ پیمانه |
روغن هسته انگور | ۴ قاشق سوپخوری |
لوبیا سبز تازه و خرد شده | ۲۰ عدد |
تره فرنگی خرد شده | ۱ بوته |
قارچ ورقهای خرد شده | ۱۵۰ گرم |
سیبزمینی نگینی خرد شده | ۴ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
آب مرغ | ۱ پیمانه |
این خوراک نیاز به یک سس دارد. در ادامه با مواد لازم برای تهیه سس همراه میشویم.
کدو سبز پخته | ۱ عدد |
هویج پخته | ۱ عدد |
پیازچه | ۲ ساقه |
زنجبیل تازه و رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
بادام زمینی بینمک بو داده | ۱ قاشق سوپخوری |
گشنیز تازه و خرد شده | ۱ قاشق سوپخوری |
سرکه برنج | ۱ قاشق سوپخوری |
مرحله اول: خیساندن و پختن بلغور
حالا که مواد اولیه این خوراک خوشمزه و گیاهی را آماده کردیم، وقت آن است که به سراغ دستور پخت برویم. در ادامه مراحل تهیه خوراک بلغور گندم و کنگر را برای شما توضیح خواهیم داد. همراه ما باشید.
مرحله دوم: تولید گوشت
در این مرحله، گوشت را با ادویهها آماده میکنیم تا طعم دار شود. این کار کمک میکند تا طعمی عالی به خوراکمان بدهد.
“““html
ابتدا بلغور را به مدت حدود ۲ ساعت در آب ولرم خیس میکنیم. سپس آن را با کمی آب و نمک میپزیم.
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک ماش با سیبزمینی
مرحله دوم: بخارپز کردن لوبیا، کنگر و ترهفرنگی
بعد از اینکه بلغور پخت، کمی روغن هسته انگور اضافه میکنیم. در یک قابلمه دیگر، لوبیا سبز، کنگر و ترهفرنگی را بخارپز میکنیم.
مرحله سوم: ترکیب همه مواد
حالا وقت اضافه کردن قارچ و سیبزمینی به مواد است. قارچ و سیبزمینی را به بلغور پختهشده اضافه میکنیم. سپس کنگر، ترهفرنگی و لوبیا سبز بخارپز شده را نیز اضافه میکنیم.
بعد نمک، تخم گشنیز، رب گوجهفرنگی و آب مرغ را به مخلوط اضافه کرده و اجازه میدهیم تا همه چیز بپزد. وقتی مواد کمی پختند، بخش اصلی این خوراک آماده است. بعد به درست کردن سس سبزیجات میپردازیم.
بیشتر بخوانید: رسپی پلوی کنگر
رسپی سس سبزیجات برای خوراک بلغور و کنگر
برای تهیه سس، باید همه مواد مثل کدو پخته، هویج پخته، بادامزمینی، زنجبیل، پیازچه و گشنیز را در یک ظرف مناسب بریزیم و با گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگری آن را به شکل پوره درآوریم.
این سس را به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا سرد شود. هنگام سرو غذا، سس را روی خوراک میریزیم. نوش جان!
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک کنگر با سبزیجات
چند نکته در مورد خوراک بلغور و کنگر
در ادامه به چند نکتهی مهم برای تهیه خوراک بلغور و کنگر اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- این مقدار مواد برای ۴ نفر کافی است.
- آمادهسازی و پخت این غذا کمتر از یک ساعت طول میکشد.
- خوراک بلغور یک غذای سالم و رژیمی است که میتوانید در وعدههای ناهار و شام میل کنید.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم با روش تهیه این خوراک خوشمزه همراه شما بودیم. این غذا را با این روش درست کنید و از تجربهی خود برای ما بنویسید.