رسپی خوراک جگر با رب انار+ نکات و فوتوفن ها

“`html
خوراک جگر یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که طعم خوشمزهای دارد و امکانات زیادی برای بهرهمندی از خواصش فراهم میکند. معمولاً مردم بیشتر جگر را به صورت کبابی میخورند؛ اما خوراک جگر نیز بسیار لذیذ است. یکی از روشهای تهیه این خوراک، اضافه کردن رب انار به آن است، که ترکیب طعم ترش و شیرین را به جگر میافزاید و طعم متفاوتی ایجاد میکند. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه خوراک جگر با رب انار را به شما آموزش دهیم.
مروری سریع بر روش پخت
برای تهیه خوراک جگر با رب انار، ابتدا باید پوست نازک و چربی روی جگر را جدا کنید. سپس آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده و بشویید. ادویهها را با جگر ترکیب کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از آن، پیاز و سیر را در کمی روغن تفت دهید و سپس جگر را به آن اضافه کنید تا بپزد. در پایان، رب انار را اضافه کنید. در ادامه، طرز تهیه کامل این خوراک خوشمزه را پیدا خواهید کرد.
مواد لازم برای خوراک جگر با رب انار
جگر گوسفندی | ۱ کیلوگرم |
رب انار | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر آویشن | به مقدار لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه خوراک جگر با رب انار
زمان آمادهسازی: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ تا ۵ نفر
درجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی جگر
ابتدا سعی کنید پوست نازک و چربیهای روی جگر را به خوبی جدا کنید. هر چه پوست کمتر باشد، طعم جگر بهتر میشود. سپس آن را به قطعات کوچک و مکعبی برش بزنید.
جگرها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و با یک دستمال آشپزخانه آب اضافی آن ها را بگیرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار + نکات و فوتوفن
مرحله دوم: افزودن ادویهها
بعد از اینکه آب اضافی جگر گرفته شد، آویشن، نمک و پودر فلفلهای سیاه و قرمز را به آن اضافه کنید و با دقت هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. سپس جگرها را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ادویهها را به خود بگیرند.
مرحله سوم: تفت دادن پیاز
پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.
در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج پلو با مرغ
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته
“““html
سیب زمینی و هویج
مرحله چهارم: جگر را تفت دهید
در این مرحله، حرارت گاز را کم کنید و جگرها را به پیاز و سیر اضافه کنید. خوب تفت دهید. بعد از حدود یک دقیقه درب تابه را بگذارید تا جگرها بپزند.
مرحله پنجم: رب انار را اضافه کنید
پس از چند دقیقه، جگرها آب میاندازند. در این مرحله رب انار را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با جگرها مخلوط شود.
جگرها را روی حرارت نگه دارید تا آب آنها تبخیر شود و سپس در ظرف دلخواه سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کباب تابهای+ نکات و فوت و فن
نکات تکمیلی برای تهیه خوراک جگر با رب انار:
در این قسمت چند نکته مهم برای تهیه خوراک جگر با رب انار آورده شده است، با ما همراه باشید.
- بهتر است جگری که انتخاب میکنید رنگ روشنی داشته باشد و بدون خونریزی و لک باشد. همچنین بافت آن غده نداشته باشد.
- زمان پخت جگر نباید بیشتر از ۵ تا ۷ دقیقه باشد زیرا پخت زیاد باعث سفت شدن جگر میشود.
- اگر بخواهید، میتوانید این غذا را با جگر مرغ هم درست کنید.
- میتوانید کمی گردوی خرد شده به این خوراک اضافه کنید تا طعم بهتری بیابد.
- برای عطر بیشتر میتوانید از پودر دارچین یا گلپر استفاده کنید.
- خوراک جگر را میتوانید با جعفری خرد شده و دانههای انار تزئین کنید.
- این خوراک را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
- اگر طعم رب انار خیلی ترش است، میتوانید کمی شکر یا عسل به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی «تاس کباب به»
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی خوراک جگر با رب انار را به شما ارائه دادیم. شما میتوانید در کمترین زمان این غذای خوشمزه و مغذی را در خانه درست کنید و در روزهای سرد پاییزی در کنار خانواده نوش جان کنید.