رسپی

رسپی خوراک هویج و سیب‌ زمینی؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خوراک هویج و سیب‌زمینی، یک غذای ساده و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید آن را درست کنید. این غذا با مواد اولیه‌ای که راحت و ارزان هستند، تهیه می‌شود و می‌تواند انتخاب خوبی برای یک وعده غذایی سالم و مغذی باشد. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه خوراک هویج و سیب‌زمینی را به شما معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم جهت تهیه خوراک هویج و سیب‌زمینی

مواد لازم برای تهیه خوراک هویج و سیب‌زمینی به این ترتیب است:

سیب‌زمینی ۵۰۰ گرم
هویج ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
زیره سبز ۱ قاشق چای‌خوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری
جعفری تازه (برای تزیین) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه خوراک هویج و سیب‌زمینی

  • برای آماده کردن این خوراک، بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۲ تا ۳ نفر است و شما می‌توانید با کمی حساب و کتاب، مقدار مواد را بیشتر کنید و برای جمعیت بیشتری درست کنید.
  • تهیه این خوراک به طور کلی کار سختی نیست و در حد متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز را خوب بشویید و پوست بکنید و به شکل نگینی خرد کنید. سیر را هم به همان شکل له یا پوره کنید.

در یک قابلمه مناسب، کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید.

حالا پیاز را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید تا عطر سیر به خوبی پخش شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی سیب‌زمینی و هویج

سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست بکنید و به شکل نگینی خرد کنید. هویج‌ها را هم پوست بکنید و به شکل حلقه‌ای یا نگینی برش دهید.

سیب‌زمینی‌ها
“““html

و هویج‌ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم: افزودن آب و ادویه‌ها

نمک، فلفل سیاه، زیره سبز و پودر گشنیز را به مواد اضافه کنید و به تفت‌دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سپس آب جوش را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک کدو سبز با سیب زمینی

مرحله چهارم: پخت و تزیین خوراک

حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا خوراک بپزد و سیب زمینی ها و هویج ها نرم شوند.

در صورت نیاز، در حین پخت آب بیشتری به خوراک اضافه کنید.

توجه داشته باشید که به مقدار کافی آب به خوراک اضافه کنید. اگر آب خوراک کم باشد، سیب زمینی‌ها و هویج‌ها پخته نمی‌شوند و سفت می‌شوند.

رسپی خوراک هویج و سیب‌ زمینی؛ ساده و خوشمزه

خوراک را به اندازه کافی بپزید. اگر خوراک را زیاد بپزید، سیب زمینی‌ها و هویج‌ها له می‌شوند.

بعد از اینکه خوراک پخت، جعفری تازه را روی آن خرد کنید و سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خوراک هویج و سیب زمینی

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک نخود فرنگی هندی با گوشت چرخ کرده

نکات و فوت و فن‌های تهیه خوراک هویج و سیب زمینی

در تهیه خوراک هویج و سیب زمینی به ۴ نکته زیر توجه کنید:

  1. می‌توانید از مرغ یا گوشت نیز در این خوراک استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل می‌توانید از سایر سبزیجات مانند نخود فرنگی یا ذرت نیز در این خوراک استفاده کنید. همچنین می‌توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز یا ریحان برای تزیین خوراک استفاده کنید.
  3. می‌توانید از رب گوجه فرنگی برای طعم دار کردن خوراک استفاده کنید.
  4. خوراک هویج و سیب زمینی را می‌توانید با نان، برنج یا ماکارونی سرو کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم می‌توانید یک خوراک هویج و سیب زمینی خوشمزه و با طعمی فوق‌العاده تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا