رسپی

رسپی خوراک کنگر با سبزیجات؛ خوراک خوشمزه و آسان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کنگر یک گیاه طبیعی است که در بهار در دامنه‌های کوه‌ها می‌روید. ممکن است نام این گیاه را نشنیده باشید، اما خوب است بدانید که کنگر پر از خواص و ویتامین‌هایی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. ظاهر کنگر کمی به خار شبیه است و هر چه بزرگ‌تر می‌شود، ساقه‌ها و خارهایش ضخیم‌تر می‌شوند.

برای مصرف، بهتر است کنگرهای جوان و تازه را انتخاب کنید. می‌توانید از کنگر برای تهیه انواع خورشت‌ها، سالاد و غذاهای مختلف استفاده کنید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ خوشمزه‌ترین رسپی خوراک کنگر را به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات مهم در تهیه این غذا به شما معرفی خواهیم کرد، پس تا انتهای مطلب همراه باشید.

رسپی خوراک کنگر

  • مدت زمان آماده‌سازی این خوراک ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد موجود در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با جمع و ضرب، مقدار آن را بیشتر کنید و در حجم‌های بیشتری این خوراک را تهیه کنید. درجه سختی تهیه این خوراک متوسط است.
مواد لازم جهت تهیه خوراک کنگر:
کنگر تازه ۳۰۰ گرم
پیاز  ۱ عدد
سیب‌زمینی ۱ عدد
هویج ۱ عدد
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه  به مقدار دلخواه
روغن  به مقدار لازم
آب جوش ۱ پیمانه
لیموترش  ۱ عدد

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید، پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید.

کمی پیازها را تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و رنگشان طلایی شود.

بیشتر بخوانید: آیا زنان باردار می‌توانند کنگر بخورند؟

مرحله دوم: آماده‌سازی کنگر

کنگرها را با چاقو تمیز کنید.

خارهای آنها را به دقت جدا کرده و ساقه‌های ترد کنگر را به اندازه مناسب برش بزنید.

کنگرهای تمیز شده را با آب بشویید.

سپس کنگرهای شسته شده را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پلو کنگر

حالا کنگرها را به پیازهای داخل تابه اضافه کنید و چند دقیقه آن‌ها را تفت دهید تا بوی خامی آنها نیز گرفته شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی سیب‌زمینی و هویج

سیب‌زمینی و هویج را بشویید و پوست آنها را بگیرید.

رسپی خوراک کنگر با سبزیجات؛ خوراک خوشمزه و آسان

سیب‌زمینی را به صورت مکعبی خرد کنید.

هویج را هم به صورت خلالی یا مکعبی برش بزنید.

سیب‌زمینی و هویج خرد شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را کمی تفت دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت کنگر

مرحله چهارم: افزودن ادویه‌ها

زردچوبه و فلفل را به تابه اضافه کنید.

همه مواد را کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله پنجم: پخت مواد داخل تابه

در این مرحله یک پیمانه آب جوش را به تابه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید و مواد را کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند.

“““html

خوراک کنگر شما آماده‌ی پخت است.

خوراک کنگر باید غلیظ باشد و آب اضافی آن باید بخار شود.

بیشتر بخوانید: خواص شگفت‌انگیز کنگر

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

چاشنی غذا را با آب‌لیمو و نمک طبق سلیقه‌تان تنظیم کنید.

خوراک کنگر خوشمزه و جذاب شما آماده‌ی سرو است.

آن را در ظرف سرو بکشید و با چند برگ سبزی تازه تزئین کنید.

شما می‌توانید این خوراک را با انواع نان نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کنگر قیمه

برخی افراد این خوراک را با کته یا پلو میل می‌کنند.

امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای سنتی و ساده قرار گرفته باشد و شما هم با روش ارائه‌شده در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ، این خوراک خوشمزه و مقوی را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان سرو کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا