رسپی

رسپی خورش برگ مو با گوشت به صورت مرحله به مرحله

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش برگ مو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که با مواد ساده و در دسترس درست می‌شود. همان‌طور که از نامش پیداست، برگ مو (برگ درخت انگور) یکی از مواد اصلی این خورشت به شمار می‌آید. شما می‌توانید این خورش را با گوشت گوسفند یا مرغ، بسته به سلیقه خود، تهیه کنید.

در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ، یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه خورش برگ مو با گوشت را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله همراه با تمام نکات لازم برای تهیه آن، به شما معرفی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش برگ مو با گوشت

گوشت  ۲۰۰ گرم
برگ مو  ۱۵۰ گرم
پیاز  ۱ عدد
سیر  ۲ حبه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواه
روغن  به مقدار لازم
آب جوش  ۲ پیمانه
رب گوجه‌فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
لیمو  ۱ عدد

روش تهیه خورش برگ مو با گوشت

  • مدت زمان تهیه این خورش بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید با محاسبات ساده، این مقدار را برای تعداد بیشتری از افراد افزایش دهید.
  • تهیه این خورش بسیار آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.

در قابلمه‌ای که می‌خواهید خورش را در آن بپزید، کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید.

چند دقیقه آنها را تفت دهید تا پیازها طلایی و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت مرغ و آلوچه زنجانی

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر

سیر را بشویید و پوست…

“““html

با کمک سیر، آن را له کرده و پوره کنید.

پوره سیر را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خوش سیر آزاد شود.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی

زردچوبه و فلفل را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی را هم به مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.

مرحله چهارم: افزودن گوشت

گوشت را بشویید و به قطعات یکسان برش بزنید.

قطعات گوشت را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.

رسپی خورش برگ مو با گوشت به صورت مرحله به مرحله

چند دقیقه تفت دهید تا گوشت‌ها رنگ بگیرند و بوی خامی‌شان برود.

مرحله پنجم: افزودن آب جوش و پخت خورش

آب جوش را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید.

حرارت را زیاد کنید تا مخلوط به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا گوشت‌ها نیم‌پز شوند. در این فاصله به آماده‌سازی برگ مو بپردازید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت سیب ترش شیرازی خوشمزه

مرحله ششم: آماده‌سازی برگ مو

برگ‌های مو را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان بگیرد.

شاخه‌های آنها را جدا کنید و با چاقو برگ‌ها را خرد کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

برگ‌ها را چند دقیقه در روغن تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. سپس برگ‌ها را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.

مخلوط خورش را هم بزنید تا همه ماده‌ها با هم ترکیب شوند. دوباره درب قابلمه را بگذارید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید.

بیشتر بخوانید: روش‌های نگهداری برگ مو برای مدت طولانی!

مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

بعد از اینکه خورش به غلظت مناسب رسید و لعاب انداخت، با مقداری آب لیمو ترش و نمک، چاشنی خورش را تنظیم کنید.

چند دقیقه دیگر صبر کنید تا مواد با هم بپزند و طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.

پس از پخت، خورش را در ظرف سرو بکشید و آن را با پلو یا کته نوش جان کنید.

اگر به طعم‌های ترش علاقه دارید، حتماً طعم این خورش را امتحان کنید.

امیدواریم که این دستورپخت مورد توجه علاقه‌مندان به آشپزی قرار گیرد و شما هم این خورش سنتی را طبق روش ساده و کامل تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما هم فوت و فن‌هایی برای خوشمزه‌تر کردن این غذا دارید، خوشحال می‌شویم که آن را در بخش نظرات با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا