رسپی

رسپی خورش نخود سبز‌ و شوید؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش نخود سبز و شوید یکی از خورشت‌های مقوی و مفید است که با مواد ساده و در دسترس درست می‌شود. ممکن است نام این خورشت را نشنیده باشید، اما این غذا یکی از خورشت‌های محبوب در ترکیه و برخی از شهرهای ایران است.

اگر می‌خواهید طعم‌های جدید و متفاوت را امتحان کنید، پیشنهاد می‌کنیم خورش نخود سبز و شوید را حتماً بچشید. ما در این بخش از رضیم بلاگ بهترین و خوشمزه‌ترین روش تهیه خورش نخود سبز و شوید را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش نخود سبز و شوید

برای تهیه این خورش به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت ۲۰۰-۲۵۰ گرم
نخود سبز ۲۵۰ گرم
شوید تازه ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
محلول زعفران به مقدار دلخواه
ادویه گوشت ۱ قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم
آب جوش ۲-۳ پیمانه
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد

مراحل تهیه خورش نخود سبز و شوید

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت این خورشت بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید با کم و زیاد کردن مواد، حجم غذا را بیشتر کنید.
  • تهیه این خورش در سطح متوسطی از سختی قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بکنید و سپس به صورت نگینی کوچک خرد کنید.

در قابلمه‌ای مناسب، مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش پامادور

سیر را شسته، پوست بکنید و با کمک ابزار مخصوص سیر، آن را له کنید و پوره سیر را به قابلمه اضافه کنید.

“““html

قابلمه‌ای را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خوش سیر را احساس کنید.

مرحله دوم: افزودن گوشت و ادویه‌ها

گوشت را بشویید و به قطعات کوچک و یکدست برش بزنید.

گوشت‌های شسته شده را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگشان تغییر کند و بوی خامیشان از بین برود.

حدود ۲ تا ۳ دقیقه گوشت را در قابلمه تفت دهید. سپس ادویه‌های مورد نظر را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله سوم: پخت گوشت

۲ تا ۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا محتویات قابلمه به جوش بیایند.

رسپی خورش نخود سبز‌ و شوید؛ ساده و خوشمزه

سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به گوشت زمان بدهید تا نرم و پخته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش نخود آله کاشانی

مرحله چهارم: آماده‌سازی شوید

شوید تازه را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس با چاقو یا خردکن آن را ریز خرد کنید.

مهم است که شوید را خوب خرد کنید تا خورش لعاب خوبی بگیرد.

در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا رنگش تغییر کند و عطرش آزاد شود.

سپس شکر را به شوید اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت بدهید. بعد حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش نخود سبز و شوید

مرحله پنجم: افزودن نخود سبز

نخود سبزها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود. اگر دوست دارید می‌توانید پوست نخود سبزها را هم جدا کنید.

پس از پخت گوشت، نخود سبزها و شوید را به خورشت اضافه کنید. مواد را به آرامی مخلوط کرده و دوباره درب قابلمه را بگذارید.

۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر بگذارید تا خورشت بپزد و لعاب بیندازد.

بیشتر بخوانید: رسپی نخود آب خوش‌طعم و مقوی

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

پس از اینکه نخود سبزها پخته شدند، مقداری نمک و فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید تا طعمش تنظیم شود. برای رنگ بهتر خورشت کمی زعفران هم می‌توانید به آن اضافه کنید.

به همین سادگی و با چند مرحله ساده، خورش نخود سبز و شوید خوشمزه شما آماده سرو است. آن را در ظرف سرو بکشید و با کته یا پلو میل کنید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم، مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما هم مثل روش بالا این خورشت متفاوت را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

اگر شما هم نکته‌هایی برای خوشمزه‌تر کردن خورش نخود سبز و شوید دارید، خوشحال می‌شویم که آنها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا