رسپی خورش چغاله بادام و گوجه سبز؛ خورش بهاری خوشمزه

“`html
خورش چغاله بادام یکی از خوشمزهترین خورشهای بهاری است. ترکیب طعم چغاله بادام و گوجه سبز طعمی بسیار خاص و خوشید به این خورش میدهد. اگر شما هم به میوههای فصل بهار، به ویژه چغاله بادام و گوجه سبز، علاقهمند هستید، حتماً این خورش را امتحان کنید.
امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه خورشت چغاله بادام و گوجه سبز را به شما آموزش میدهیم. مراحل تهیه و نکات مهمی که در این فرایند باید بدانید را به شما خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید.
رسپی خورش چغاله بادام و گوجه سبز
- مدت زمان آمادهسازی این خورش حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است.
- مواد گفتهشده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و میتوانید با جمع و ضرب ساده مقدار لازم را برای تعداد بیشتری افزایش دهید.
- درجه سختی تهیه این خورش متوسط است.
چغاله بادام | ۷۰ گرم |
گوجه سبز | ۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آب جوش | ۲ پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
نعنا و جعفری | ۱۰۰ گرم |
ترخون | ۲۵ گرم |
سینه مرغ | ۲ تکه |
روغن مایع | به مقدار لازم |
مرحله اول: آمادهسازی مرغ
یک قابلمه مناسب را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید.
صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
تکههای مرغ که شستهاید را به آب جوش اضافه کنید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه در آب بپزید.
سپس مرغها را از آب خارج کرده و با آب بشویید. این کار باعث میشود بوی ناخواه مرغ از بین برود.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش نعناع جعفری با گوجه سبز
مرحله دوم: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بکنید.
با چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید.
در قابلمهای که میخواهید خورش را تهیه کنید کمی روغن بریزید.
پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
مرحله سوم: افزودن مرغ و ادویهها
تکههای مرغ را به پیاز اضافه کنید.
کمی تفت دهید تا مرغ رنگش تغییر کند.
زردچوبه و فلفل را به داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله چهارم: آمادهسازی گوجه سبز و چغاله بادام
گوجه سبز و چغاله بادامها را بشویید.
ساقه و برگهای اضافی آنها را جدا کنید.
“““html
آنها را جدا کنید.
بهتر است از چغالههای ترد و کوچک استفاده کنید.
چغاله و گوجه سبزهای شستهشده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی میوهها تغییر رنگ دهند.
مرحله پنجم: آمادهسازی و افزودن سبزیها
سبزیها را تمیز کنید.
برگهای زرد و ساقههای ضخیم آنها را جدا کنید.
با کمی آب سبزیها را بشویید و با چاقو آنها را خرد کنید.
سبزیهای خرد شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید و کمی مواد را هم بزنید.
مرحله ششم: اضافه کردن آب جوش
آب جوش را به محتویات خورش اضافه کنید.
حرارت را زیاد کرده تا مواد شما به نقطه جوش برسد.
درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا محتویات خورش بپزد و به غلظت مناسب برسد.
با مقداری نمک چاشنی خورشت را به دلخواه تنظیم کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورشت گوجه سبز
خورشت خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
آن را در ظرف سرو ریخته و در کنار کته یا چلو نوش جان کنید.
امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز مثل این روش، این خورشت خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
برای مشاهده لیست غذاها و چاشنیهای مختلف با چغاله بادام روی لینک با چغاله بادام چی درست کنیم؟ کلیک کنید.